Redactia.ro
Home » Știri » Ce spunea Olivia Steer despre coronavirus, cu puţin timp înainte ca Andi Moisescu să se infecteze. E o antivaccinistă convinsă

Ce spunea Olivia Steer despre coronavirus, cu puţin timp înainte ca Andi Moisescu să se infecteze. E o antivaccinistă convinsă

Olivia Steer si Andi Moisescu

Andi Moisescu a fost confirmat cu noul coronavirus recent, dar înainte de acest anunț, soția lui, care este antivaccin, a transmis un mesaj controversat. Iată ce a spus Olivia Steer chiar înainte de momentul depistării pozitive cu COVID-19 al prezentatorului de la Pro TV.

Ce a postat Olivia Steer înainte ca Andi Moisescu să fie confirmat cu COVID-19

Chiar înainte ca soțul ei să fie confirmat cu noul coronavirus, Olivia Steer a postat pe pagina ei personală de Facebook un mesaj din care reiese că ea nu crede în existența acestui virus.

Mai mult, ea i-a îndemnat pe oameni să nu mai poarta masca de protecție, sugerânf că aceasta nu are niciun rol în protejare, pentru că virusul nu există. Aceasta le-a spus urmăritorilor săi chiar să „își ia viața înapoi”.

„În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 2. ieșiți în aer liber, 3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, când va revedeți, 4. zâmbiți-vă și râdeți cu gura până la urechi, 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!”, a scris Olivia Steer pe contul ei de Facebook.

Andi Moisescu are coronavirus. Ce a declarat prezentatorul TV

Andi Moisescu a confirmat, în urmă cu câteva zile, informația potrivit căreia ar fi contractat noul virus. Aceasta a specificat că stă în izolare și este asimptomatic. Așadar, juratul de la „Românii au talent” este încrezător că va ieși cu bine din această situație.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat andi Moisescu pentru PRO TV.

Olivia Steer este cunoscută pentru faptul că are niște păreri medicale contrare celor majoritare, ea este împotriva vaccinării și îi îndeamnă și pe alții să creadă ca ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: