Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, comentarii acide la adresa lui Andi Moisescu după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

Mircea Badea, comentarii acide la adresa lui Andi Moisescu după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

Mircea Badea, despre Andi Moisescu

În ultima perioadă tot mai multe personalități publice din România au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Printre ele se numără și Simona Halep și Andi Moisescu. Se pare că jurnalistul Mircea Badea nu crede că cei doi au fost infectați, motiv pentru care a prezentat în emisiunea sa comentarii acide la adresa acestora.

Mircea Badea, comentarii acide la adresa lui Andi Moisescu după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii În gura presei, difuzată pe Antena 3, a vorbit în ultima ediție despre subiectul momentului, și anume infectările cu coronavirus. În urmă cu câteva zile, juratul de la Românii au Talent, Andi Moisescu a declarat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, în același zi în care s-a anunțat că Simona Halep a contactat și ea virusul.

Ei bine, de aici și până a se crea diverse discuții pe această temă, nu a mai fost decât un pas. Mircea Badea a declarat în emisiunea sa că îl cunoaște pe Andi Moisescu din liceu, dar că nu crede că acesta a fost infectat cu coronavirus. „Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta. Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19”, a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Simona Halep infectată cu COVID19

De virusul care a ucis mii de oameni nu a scăpat nici tenismena Simona Halep. Sportiva a fost infectată cu coronavirus. Unul dintre antrenorii Simonei, Artemon Apostu-Efremov a declarat că aceasta are simptome medii, și speră ca sportiva să se refacă cât mai repede. „Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, scrie Simona Halep.

Ca în cazul Simonei, Andi Moisescu a aflat în urmă cu câteva zile că a fost confirmat cu Coronavirus, iar ca urmare acestei vești, prezentatorul nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat. Conform acestuia, nu are niciun simptom specific virusului. ”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus Andi Moisescu dupa ce a fost testat pozitiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: