Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Oana Roman! Vedeta plănuiește să plece din țară

Ce studii are, de fapt, Oana Roman! Vedeta plănuiește să plece din țară

GALERIE FOTO (2) Ce studii are, de fapt, Oana Roman! Vedeta plănuiește să plece din țară

Oana Roman are cu ce se mândri! Vedeta le-a recunoscut fanilor ce studii are și mai ales unde își dorește să se stabilească la un moment dat. 

Ce studii are, de fapt, Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Fiica lui
Petre Roman a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate experiențe de viață, care au făcut-o femeia de succes de acum. Chiar dacă sunt mulți care o critică, vedeta știe cine este și ce poate și nu se lasă atacată de cei care nu o cunosc. Și pentru că își dorește să fie transparență cu fanii ei, aceasta a recunoscut de curând ce studii are.

Se pare că fiica lui Petre Roman a primit o educație foarte bună în tinerețe, iar asta se vede atât din comportamentul ei, cât și din studiile pe care le-a făcut până acum. Prin urmare, aceasta se poate mândri cu o diplomă de licență, dar și cu un masterat la celebra universitate franceză Sorbona.

De curând, Oana Roman a mărturisit că are o singură facultate făcută cu diplomă de Licență, după ce a absolvit Școala Centrală din București în 1994. Patru ani mai târziu, vedeta a plecat să studieze în Franța, la cea mai cunoscută universitate, la care mulți doar visează să ajungă. Vedeta a urmat un program de masterat la Sorbona, fiind vorba de Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA.

Mai mult, vedeta a fost o studentă model, fiind șefă de promoție, iar lucrarea ei de master a obținut cel mai mare punctaj: 17.5 din 20. Oana Roman are cu se mândri, căci puțini au în palmaresul cu diplome un certificat de la Sorbona și o diplomă de șef de promoție.

”Am o singură facultate cu diplomă de Licență și Masterat în Științele comunicării și PR la Paris Sorbonnes IV – CELSA”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Ce studii are, de fapt, Oana Roman! Vedeta plănuiește să plece din țară

Oana Roman plănuiește să plece din țară

Oana Roman a declarat de mai multe ori că este îndrăgostită de Franța, iar în perioada cât a studiat la Sorbona și-a perfecționat limba. Astfel, vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că plănuiește ca la un moment dat să se mute din România și să se retragă într-o zonă superbă și liniștită din Sudul Franței.

”Mă voi retrage în Sudul Franței la un moment dat”, a continuat Oana Roman.

Chiar și cu aceste diplome, Oana Roman nu a scăpat de răutatea oamenilor. Aceasta a fost ținta criticilor, care au stat cu ochii pe ea la fiecare greșeală gramaticală. Internauții au acuzat-o că nu vorbește corect limba română, însă șatena le-a dat replica și a spus că la Sorbona se vorbește doar franceză.

”M-am amuzat azi foarte tare pentru că o doamnă m-a corectat printr-un mesaj, atrăgându-mi atenția că am spus ”asta” în loc de ”aceasta”. (…) Cineva le-a băgat în cap că dacă eu am studiat la Sorbonna ar trebui să vorbesc perfect românește și nu ar trebui să greșesc niciodată. Ei bine, la Sorbonna nu se stiudiază în limba română. Deci nu mai puneți în contrabalanță greșelile pe care eventual le-aș putea face în limba română cu studiatul la Sorbonna. Eu am studiat la facultate exclusiv în limba franceză și la liceu, în proporție de 70%, tot în franceză. Nu este un motiv ca să greșesc, dar mai și greșesc. Cu toții greșim, poate și fără voia noastră”, a explicat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: