Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Gina Pistol? Primul job al vedetei a fost de vânzătoare

Ce studii are Gina Pistol? Primul job al vedetei a fost de vânzătoare

GALERIE FOTO (2) Ce studii are Gina Pistol? Primul job al vedetei a fost de vânzătoare

Este una dintre cele mai apreciate personalități din televiziune, însă puțini știu acest lucru despre ea! Ce studii are Gina Pistol, prezentatoarea de la Antena 1. 

Ce studii are Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare din România. De-a lungul timpului a fost foarte discretă cu viața ei personală, însă curioșii au încercat să afle secretele ascunse de blondină, inclusiv ce studii are aceasta.

Prezentatoarea unor emisiuni ce au făcut furori în rândul telespectatorilor, precum Asia Express sau Chefi la Cuțite, se numără printre puținele femei din această industrie care nu au avut nevoie de studii superioare pentru a cuceri publicul. Din contră, frumoasa blondină a reușit să răzbească pe sticlă, după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii.

De regulă, prezentatorii TV sunt fie au absolvit unor studii superioare în acest domeniu, fie au terminat alte facultăți și s-au dedat apoi acestei pasiuni, transformată rapid în profesie. Gina Pistol nu a avut nevoi de asta pentru a ajunge una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țară.

Ce studii are Gina Pistol? Primul job al vedetei a fost de vânzătoare

Vedeta a munci foarte mult pentru visurile ei, chiar dacă a avut un început mai greu în viață. Acum, Gina se bucură de o carieră de succes și de o relație invidiată de multe persoane. De câțiva ani prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Chiar dacă la început cei doi s-au ascuns de presă și nu au dorit să vorbească despre ei ca și cuplu, acum niciunul nu mai evită să răspundă la întrebări despre iubire. Mai mult, aceștia așteaptă și o fetiță și sunt în culmea fericirii.

Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare

Provnind dintr-o familie modestă din Roșiorii de Vede, Teleorman, copilăria Ginei Pistol nu a fost lipsită de greutăți și sacrificii, mai ales din pricina banilor. Încă de la o vârstă fragedă, Gina nu s-a dat în lături de la muncă, luând decizia să se angajeze ca vânzătoare în orașul natal.

Fire ambițioasă, blondina nu a renunțat nicio clipă la țelurile sale înalte, iar norocul avea să îi surâdă până la urmă. Ajunsă în Capitală, Gina Pistol a preluat postul de vânzătoare într-un magazin frecventat de personalități publice.

Primii pași în showbiz-ul i-a făcut odată cu un pictorial în revista Playboy, ediția în care a pozat dezbrăcată bucurându-se de un real succes în rândul publicului masculin. Ulterior, Gina a ales o carieră în lumea modei, pozând pentru diverși designeri celebrii și astfel a atras atenția producătorilor TV, ajungând să prezinte diverse emisiuni de succes pe micul ecran.

”Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau.

Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit”, spunea Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: