Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol este panicată înainte de naștere! Când va deveni mamă celebra prezentatoare

Gina Pistol este panicată înainte de naștere! Când va deveni mamă celebra prezentatoare

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol este panicată înainte de naștere! Când va deveni mamă celebra prezentatoare

Gina Pistol a intrat în panică acum că mai este foarte puțin și își vor cunoaște fiica! Ziua nașterii se apropie cu pași repezi, iar Gina Pistol se simte din ce în ce mai copleșită de griji. 

Gina Pistol este panicată înainte de naștere

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți peste aproximativ o săptămână, iar viitoarea mămică este mai îngrijorată ca oricând. Prezentaoarea de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată la Antena 1, a mărturisit că abia acum își dă seama ce i se întâmplă.

Gina Pistol a început să se gândească la tot ce s-ar putea întâmpla rău și a cuprins-o panica. Amalgamul de emoții a făcut-o să se întreabe dacă va fi o mamă bună.

Gina Pistol este panicată înainte de naștere! Când va deveni mamă celebra prezentatoare

După o întâlnire cu anestezistul, momentul când își va aduce pe lume fetița a devenit puțin înspăimântător pentru Gina. Săptămâna viitoare, vedeta este programată să nască, iar panica și-a făcut loc în mintea ei.

”Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram.

Blondina s-a consolat cu gândul că această panică este destul de comună în rândul femeilo care sunt pe cale să devină mame. De asemenea, ea consideră că este cel mai important rol pe care îl va îndeplini de-a lungul vieții.

Cum a aflat Smiley că va avea un copil?

Chiar dacă emoțiile și grijile o fac să aibă și zile mai puțin bune, Gina trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de bărbatul pe care-l iubește. Recent, artistul a dezvăluit cum a aflat că va fi tată. Se pare că prezentatoate s-a folosit de o limbă străină pentru a-i da vestea.

”Mie așa mi-a zis Gina, la un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho”, a dezvăluit Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: