Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are fiica lui Ioan Niculae! Iată și ce afaceri ”controlează” moștenitoarea imperiului

Ce studii are fiica lui Ioan Niculae! Iată și ce afaceri ”controlează” moștenitoarea imperiului

Ce studii are Ioan Niculae! Iată și ce afaceri ”controlează” moștenitoarea imperiului

După ce Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru instigare la evaziune fiscală și spălare de ban, fiica acestuia, Adina Elana, a preluat afacerile milionarului. Iată ce studii are moștenitoarea imperiului. 

Ce studii are fiica lui Ioan Niculae! Iată și ce afaceri ”controlează” moștenitoarea imperiului

Adina Elena, fiica milionarului Ioan Niculae, a ajuns la cârma imperiului tatălui său, asta după ce cunoscut afacerist a fost condamndat la 5 ani de închisoare cu executare pentru instigare la evaziune fiscală și spălare de bani.

În vârstă de 31 de ani, Adina se afla de mult timp alături de tatăl ei în conducerea Interagro, grup cu care Ioan Niculae a făcut avere. Până în prezent, fata milionarului s-a ținut departe de lumea mondenă și s-a dedicat studiului și afacerilor. Tânăra este asociată în mai multe firme și se ocupă foarte mult de o companie taxi cu avioane de lux. Aparatele firmei valorează aproape 50 de milioane de euro. În urmă cu șase ani conducea Ferrari 612 Scaglietti, iar acum circulă cu un Porsche.

Adina Niculae are o relație stabilă cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promoterii flyboard în România. Cei doi formează un cuplu de peste cinci ani. Pasionată de pilotaj, fiica omului de afaceri are un elicopter care costă în jur de 11 milioane de euro. De precizat că Adina Niculae a început, deja, să se implice în viața clubului Astra. După partida cu Dinamo, câștigată de giurgiuveni, scor 2-0, antrenorul Eugen Neague a numit-o pe fata milionarului “patroana” grupării.

“A venit patroana și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Doamna a venit la hotel, l-a mandatat pe Dani Coman. El se va ocupa de clubul Astra”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Astrei.

În ciuda averii pe care o are tatăl ei, Adina nu este deloc o fată fițoasă

Recent, paparazzii au surprins-o pe fiica afaceristului Ioan Niculae în timp ce petrecea timpul alături de două persoane importante din viața ei. Îmbrăcată banal, Adina Niculae a mers mai întâi la o covrigărie și apoi într-un supermarket pentru a se asigura că le cumpără toate bunătățile bunicilor săi. După ce a terminat cumpărăturile s-a urcat rapid în bolidul de lux și a mers în satul unde locuiesc bunicii săi, acolo unde a zăbovit minute în șir și a stat la povești alături de bunica sa.

De remarcat este și faptul că Adina Niculae este într-o formă de zile mari, foarte activă și meticuloasă. Fata cea mică a lui Ioan Niculae a fost foarte atentă să iasă totul perfect pentru întâlnire și, în timp ce era destul de prinsă într-o discuție telefonică, a avut timp să organizeze și pungile de cumpărături pe care i le-a oferit bunicii sale.

Moștenitoarea unuia dintre cele mai mari averi din România uită de fițe atunci când vine vorba despre familie și demonstrează cu vehemență că ține foarte mult la persoanele importante din viața sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: