Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are iubita lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu, exemplu pentru fostele lui partenere

Ce studii are iubita lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu, exemplu pentru fostele lui partenere

GALERIE FOTO (2)

Ce studii are iubita lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este iubita lui Culiță Sterp de aproape un an și urmează ca peste câteva luni să-l facă tată. Daniela Iiescu va aduce pe lume o fetiță, în iunie. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show ce studii are și a dovedit că este un exemplu pentru fostele sale partenere.

Ce studii are iubita lui Culiță Sterp

Ce studii are iubita lui Culiță Sterp. Culiță Sterp va deveni tată peste câteva luni, imediat după întoarcerea de la Survivor România. Iubita sa, Daniela Iliescu, este însărcinată în patru luni și va naște o fetiță în luna iunie. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show studiile pe care le are, transmite kanald.ro

Daniela Iliescu a precizat că se cunoștea cu artistul din perioada liceului și că erau buni prieteni. Ulterior, fiecare au luat-o pe drumuri separate și ea a plecat în America să studieze. Acolo a urmat un internship, iar după ce l-a terminat, a revenit în România și a avut ocazia să-l cunoască mai bine pe cântăreț

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri” , a mărturisit Daniela Iliescu.

Daniela, însărcinată în patru luni

Daniela Iliescu este însărcinată în patru luni. Tot la Teo Show ea s-a dat de gol că va naște o fetiță, dar s-a ferit să clarifice acest lucru. De altfel, a spus că numele copilului l-au ales deja.

Apropo de control! Are Culita controlul asupra numelui fetitei sau poti sa te impui? A zis el ca este tata de fata!”, a întrebat teo Trandafir, iar Daniela a răspuns: ”A zis ceva! Da! N-a inteles toata lumea dar mai vedem! Da, ne-am gandit la nume!”Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou! Prima fotografie cu iubita lui, însărcinată - Cancan.ro

În ceea ce privește plecarea lui Culiță Sterp la Survivor, Daniela Iliescu l-a încurajat să meargă, deși nu i-a fost ușor să ia această decizie, mai ales că este și însărcinată. Ea cataloghează plecarea artistului la această competiție drept o oportunitate. Primele două nopți i-a fost mai greu deoarece și-a dat seama că acesta nu o mai poate suna, să-i dea de veste despre el.

”L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zile am simțit așa cu adevărat că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el… Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și cumva mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă să zic unică în viață și m-am concentrat pe asta. Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare și era gol”, a declarat iubita lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: