Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Smiley? Puțini știu care este meseria de bază a artistului

Ce studii are Smiley? Puțini știu care este meseria de bază a artistului

Ce studii are Smiley? Puțini știu care este meseria de bază a artistului

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, făcându-se remarcat cu talentul său. Însă puțini știu ce studii are artistul și care este meseria de bază a lui. 

Ce studii are Smiley?

Smiley este la ora actuală unul dintre cei mai de succes artiști din țară. S-a remarcat prin talentul său muzical și a ajuns să se mențină în topuri mai bine de un deceniu. Acesta a debutat în industria muzicală cu trupa Simplu, dar de mai bine de zece ani cântă solo.

Pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria, Smiley nu are studii superioare în domeniul muzical, însă a reușit de-a lungul timpului să fie cântăreț, compozitor, actor, prezentator și producător muzical, fiind o vedetă cu adevărat completă.

Smiley s-a născut la Pitești pe 27 iulie 1983 și și-a descoperit pasiunea pentru muzică atunci când avea doar 10 ani.  A absolvit Şcoala Populare de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, iar apoi surprinzător, a urmat cursurile Facultății de Comerț, de la Academia de Studii Economice.

Smiley a fost un student care nu a creat probleme și și-a finalizat facultatea cu bine. Primul care l-a remarcat ca artist a fost regretatul actor Ioan Gyuri Pascu. Apoi el s-a alăturat trupei Simplu în 2001, din care făceau deja parte CRBL, Omu Negru, Piticu şi Francezu.

În 2008 Smiley și-a început cariera solo și se bucură de un succes imens. Iubitul Ginei Pistol a ajuns să aibă un rol într-un serial de pe Pro Tv și să fie cooptat în cele mai de sucees producții TV din România, Românii au Talent și Vocea României.

În anul 2017, el a câștigat din muzică 200.000 de euro, confor calculelor jurnaliștilor de la Libertatea, însă suma de care s-a bucurat este cu mult mai mare, dacă adăugam toate celelalta contracte pe care le are în desfășurare.

Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent

Smiley are foarte mare priză la public, motiv pentru care a rămas în familia celor de la PRO TV pentru o perioadă mai lungă de timp. Emisiunea de la PRO TV a început al 11-lea sezon cu schimbări majore la masa juraților.

Salariile juraților de la PRO TV au fost de-a lungul timpului pe măsură. Nici salariul lui Smiley și cel al lui Pavel Bartoș nu putea să fie mai mic. Este cunoscut faptul că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro.

Smiley ar încasa un salariu de 200.000 de euro pe sezon, în timp ce Pavel Bartoș  primește suma de 150.000 de euro pe sezon. Însă, și munca este una pe măsură, preselecțiile întinzându-se pe luni bune, iar pregătirile sunt multe.

Sezonul trecut, jurații de la Românii au talent au primit salarii pe măsură pentru prestația lor. Astfel, cei care stabilesc care sunt talentele României au primit salarii cuprinse între 100.000 și 250.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: