Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, ca pensie alimentară! Apropiații vedetei au spus tot

Ce sumă primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, ca pensie alimentară! Apropiații vedetei au spus tot

Ce sumă primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, ca pensie alimentară! Apropiații vedetei au spus tot

S-a aflat ce sumă primește Andreea Mantea drept pensie alimentară de la Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Apropiații vedetei au spus tot!

Ce sumă primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, ca pensie alimentară!

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta nu s-a ferit să-și facă viața privată publică și a spus fără să-i pară rău povestea vieții ei. Bruneta a avut o relația cu luptătorul Cristi Mitrea, după ce a participat la emisiunea ”Burlăcița” de la Antena 1. În urma relația dintre ei, aceasta a rămas însărcinată cu David, băiețelul în vârstă de 6 ani.

Toți știu relația dintre ei și cum au ajuns aceștia să se despartă, pentru că nu de puține ori aceștia au ieșit public să vorbească despre subiect. Însă puțini știu ce sumă primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară pentru copil. După separare, așa cum prevede legea, părintele trebuie să „cotizeze” lunar cu pensia alimentară. Potrivit unei surse din anturajul celor doi, luptătorul Cristi Mitrea plătește lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentară.

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi, arată playtech.ro.

Despărțirea dintre cei doi s-ar fi întâmplat atunci când Andreea era deja însărcinată, însă aceștia nu se mai înțelegea. Ulterior, prezentatoarea de la Kanal D a povestit drama prin care a trecut atunci când se afla în relație cu Cristi Mitrea.

”A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea.

Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea face parte de mulți ani din familia Kanal D, iar potrivit Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună. De asemenea, pentru emisiunea ”Se strigă darul”, aceasta ar fi încasat încă 5000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta ”Puterea Dragostei”, pentru a pleca cu mașina la nunți.

Chiar dacă a avut întotdeauna programul încărcat, nu s-a putut plânge de banii pe care îi încasa în cont. Mai mult decât atât, vedeta Kanal D ar fi încasat anumite sume și în urma unor postări de pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: