Redactia.ro
Home » Monden » Detaliul rușinos povestit de Andreea Mantea, despre zona sa intimă: ”Mă deranjează foarte tare”

Detaliul rușinos povestit de Andreea Mantea, despre zona sa intimă: ”Mă deranjează foarte tare”

Andreea Mantea a trecut, la un moment dat, pragul medicului estetician pentru a-și rezolva o problemă din zona intimă. Prezentatoarea de la Kanal D își dorea de mult timp să facă o astfel de îmbunătățire.

Detaliul rușinos povestit de Andreea Mantea, despre zona sa intimă: ”Mă deranjează foarte tare”

Andreea Mantea a mers să-și facă o intervenție estetică, în zona intimă, înainte de a participa, în 2014, la emisiunea ”Burlăcița”. Prezentatoarea de la Kanal D se simțea jenată de un strat neplăcut de grăsime, pe care medicii i l-au înlăturat prin lipoaspirația cu laser.

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, spunea Andreea Mantea la vremea respectivă, scrie Cancan.

FOTO / A întins-o pe podea şi i-a făcut asta! Andreea Mantea, săruturi fierbinţi cu un concurent de la "Burlăciţa" | Spynews.ro

Foto: Andreea Mantea la emisiunea ”Burlăcița”

Andreea Mantea, bătută de Cristian Mitrea

După ce a participat la show-ul ”Burlăcița”, Andreea Mantea s-a ales cu o relație ce părea a fi una solidă cu Cristian Mitrea. Însă, după ce au revenit din SUA (acolo unde au avut loc filmările), în România cuplul s-a destrămat. Din relația lor a rezultat, însă, un băiețel, David. Andreea Mantea a dezvăluit, de curând, că a îndurat bătăi de la Cristian Mitrea, inclusiv atunci când era însărcinată.

A rabufnit dupa multi ani de la filmari! Concurent de la „Burlacita” a spus purul adevar despre Andreea Mantea: | | Stiri.rol.ro

Foto: Andreea Mantea și Cristian Mitrea la ”Burlăcița”

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea.

David nu vrea să-i mai vorbească tatălui său, Cristian Mitrea

De asemenea, vedeta de la Kanal D a mărturisit și că fiul ei își displace tatăl, din cauză că nu i-a fost alături în anumite momente. Pe lângă asta, când trebui să meargă acasă la tatăl lui, David nu avea o reacție prea pozitivă.

Cum şi-a sărbătorit Andreea Mantea băieţelul! David a împlinit 5 ani

Foto: David și Andreea Mantea

”A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”, a mai precizat Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: