Redactia.ro
Home » Monden » Ce surpriză i-a făcut Inna celei mai bune prietene! Cadoul a costat mii de euro

Ce surpriză i-a făcut Inna celei mai bune prietene! Cadoul a costat mii de euro

GALERIE FOTO (2) Ce surpriză i-a făcut Inna celei mai bune prietene

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste, atât din România, cât și din străinătate. Vedeta este foarte atașată de prietenii ei, dovadă fiind ultima surpriză pe care i-a făcut-o celei mai bune prietene. 

Ce surpriză i-a făcut Inna celei mai bune prietene

Chiar dacă a ajuns o artistă de succes și are milioane în conturi, Inna nu uită persoanele importante din viața ei, astfel că i-a făcut o surpriză inedită celei mai bune prietene. Artista a mărturisit că prietena ei visa de mult la o mașină roz, astfel că i-a indeplinit dorința, scrie spynews.ro.

Inna a postat pe contul său personal de Youtube un vlog în care a filmat toată surpriză. Artista le-a făcut cunoștință fanilor cu prietena ei de 15 ani, Anca. Blondina este absolut îndrăgostiă de culoarea roz, astfel că toți cei care au fost prezenți la surpriză au fost îmbrăcați în roz.

”A sosit ziua în care Anca o să primească cadou o mașină roz. Este cel mai bine păstrat secret din România”, a dezvăluit Inna.

Inna si prietena ei cea mai buna

Inna a lăudat-o mult pe prietena ei Anca. Artista a mărturisit că sunt prietene de 15 ani și că au trăit multe momente importante, care le-au întărit relația.

”Anca este prietena mea de aproximativ 15 ani. Am trecut prin o grămadă de situații, momente. A fost în turneu cu mine. Mă cunoaște și o cunosc atât de bine. Sunt câteva lucruri pe care aș vrea să le spun despre ea. Anca este omul în care poți să ai încredere absolută. Este printre puținele persoane pe care le-am întâlnit, care nu este invidioasă. Tot timpul se bucură pentru ce mi se întâmplă mie sau prietenilor, familiei.”, a mai povestit artista.

Surpriza a fost o masină complet roz

Reacția Ancăi atunci când a văzut mașina a fost extraordinară. Blondina a izbucnit în lacrimi de fericire și a făcut o plimbare cu Inna pentru a se bucura de minunatul cadou, care a costat câteva mii de euro.

Este o artistă de mare succes, însă știe mereu să îi aprecieze pe oamenii care au susținut-o și îi sunt mereu alături. Inna a arătat că știe cum să le muțumească persoanelor dragi…și este chiar foarte darnică în acest sens. Cântăreața a scos bani serioși din portofel pentru a-i face o surpriză incredibilă, celei mai bune prietene.

Anca este și make-up artistul Innei

Inna și Anca sunt nedespărțite. Cele două prietene au călătorit împreună, oriunde artista avea concerte, pentru că Anca se ocupă cu make-up Innei. Pe canalul de YouTube al Innei, în playlist-ul Dance Queen’s House, artista s-a gândit să organizeze Pink Day, zi inspirată de cea mai bună prietenă a sa.

„Dance Queen’s House” este o sesiune muzicală care durează 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureştiului. Inna a filmat, până acum, alături de alți mari artiști, printre care Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli.

Canalul de YouTube al Innei are peste 6.2 milioane de abonaţi, iar videoclipurile sale sunt traduse în engleză și spaniolă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: