Redactia.ro
Home » Știri » Ce telefon deține Klaus Iohannis. A dat un sfert din salariul său ca să-l cumpere

Ce telefon deține Klaus Iohannis. A dat un sfert din salariul său ca să-l cumpere

V-ați întrebat vreodată ce telefon are președintele României? La începutul acestui an, Klaus Iohannis l-a lăsat la vedere, în timpul unei videoconferințe și așa a arătat tuturor ce telefon deține. Aflați că este unul performant, un model de ultimă generație, pentru care șeful statului a dat un sfert din salariul său, ca să-l cumpere.

Ce telefon deține Klaus Iohannis. A dat un sfert din salariul său ca să-l cumpere

În imaginea de mai sus, președintele se afla în timpul unei videoconferințe de la Recepţia de Anul Nou 2021 a Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane. Se poate vedea cum pe biroul său sunt câteva foi, o telecomandă, dar și un telefon, cel mai probabil lăsat acolo din neatenție. Potrivit România Tv, Klaus Iohannis are cel mai performant telefon american, produs în China. Modelul este unul de ultimă generație și l-a costat pe șeful statului un sfert din salariu.

Președintele are un salariu de 27.000 de lei pe lună. Din acesta, a scos cel puțin 6.500 lei pentru a-și achiziționa un iPhone 12 Pro Pacific Blue.

Foto:  iPhone 12 Pro Pacific Blue

Mesajul lui Klaus Iohannis de Paștele Catolic

Creștinii catolici sărbătoresc, duminică, prima zi a Paștelui. Cu o zi înainte, șeful statului a transmis un mesaj prin care a îndemnat la credință și speranță, deoarece curând totul se va întoarce în favoarea noastră.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați. Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni”, a transmis președintele într-un mesaj video postat de Administrația Prezidențială.”

Pentru ca oamenii să poată merge la slujba de Înviere, sâmbătă, autoritățile au ridicat restricția interzicerii circulației după ora 20.00. De astăzi (duminică-n.r) restricția a revenit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: