Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținute a avut Emily Burghelea la nunta ei: ”Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”

Ce ținute a avut Emily Burghelea la nunta ei: ”Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”

GALERIE FOTO (10) Ce ținute a avut Emily Burghelea la nunta ei ”Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”

Emily Burghelea și bărbatul care i-a furat inima și-au unit destinele! Evenimentul organizat de fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a fost uluitor! Blondina a schimbat mai multe ținute, iar opaspeții au avut parte de un show senzațional. 

Ce ținute a avut Emily Burghelea la nunta ei: ”Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”

Emily Burghelea a strălucit la nunta ei, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber pentru că fosta asistentă de la Acces Direct a schimbat o mulțime de ținute în timpul evenimentului dublu, atât nunta cât și botezul fiicei sale. Emily Burghelea și Andrei au dorit să ţină secret evenimentul, astfel nimeni nu a ştiut acest lucru până în ziua cea mare. Cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu la biserica Sfântul Elefterie cel Nou.

Emily a strălucit fără doar şi poate în rochia de mireasă tip sirenă, simplă, dar care îi scotea în evidenţă trupul ca tras prin inel. Rochia extrem de sexy i-a lăsat blondinei la vedere spatele, dar şi coapsele prin două despicături laterale. De asemena și voalul pe care l-a folosit în biserică a fost unul spectaculos, lung până în pământ.

”Rochia de mireasă a fost gândită special pentru mine, am terminat-o la 5 dimineața în ziua cununiei. Am avut mari emoții cu ea, am trecut prin peripeții, îmi cântau lăutarii, acasă, iar designerul și stilistul meu, Ionuț Dimache, era lângă mine și cosea, la propriu, rochia pe mine. A cusut la ea chiar înainte de a merge la biserică. Mereu îmi voi aduce aminte de aceste lucruri și de modul superb în care a arătat la final. Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”, a adăugat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Blondina nu s-a mulţumit cu o singură rochie la un eveniment atât de important. Ajunsă la locaţia unde a avut loc petrecerea, Emily şi-a schimbat ţinuta. Aceasta a ales o rochie lungă, tip prinţesă, simplă, care a transformat-o într-o adevărată prinţesă. Spre seară, blondina şi-a încântat invitaţii cu un alt look, de această dată ceva mai îndrăzneţ. Emily Burghelea a decis să se dezbrace de inhibiţii şi la propriu şi la figurat, astfel a apărut în faţa invitaţilor într-o ţinută interzis de provocatoare.

Motivul pentru care Emily Burghelea s-a căsătorit atât de repede

La o lună după ce a fost cerută în căsătorie, Emily și iubitul său secret au făcut nunta fără ca nimeni să știe. Anunțul a făcut chiar de cei doi pe Intagram, iar fanii se întreabă care este motivul pentru care cei doi au făcut nunta așa de repede.

Fanii vedetei s-au tot întrebat de ce aceasta a ales să facă nunta atât de repede, iar reporterii de la cancan.ro au aflat motivul. Se pare că un celebru numerolog al vedetelor le-a ghicit în cărți.

Adam Andreas Stavarache, numerologul vedetelor, a vorbit cu ei în urmă cu ceva timp și i-a dat mai multe sfaturi iubitului lui Emily. Andrei, acum soțul lui Emily, a dat buzna peste ea în cameră, în urmă cu aproximativ o lună, și a filmat-o. A surprins-o cu telefonul în mână, ascultând pe cineva. Era vorba despre cunoscutul numerolog al vedetelor.

Se pare că Emily voia sa afle mai multe despre viitorul ei, iar numerologul i-a dezvăluit zilele în care trebuie să se căsătorească. ”Nu o lăsa să stea, că înnebunește!”, a fost sfatul pe care i l-a dat Adam Andreas Stavarache iubitului lui Emily. Andrei i-a replicat atunci: ”Păi am cerut-o de soție!”, însă numerologul a venit cu niște completări: ”Da, știu. Uite, pe 6 sau 8 trebuie să se întâmple. Trebuie să fie ceva fix. Și, neapărat, ambele în aceeași zi, și căsătoria, și biserica. Haideți la studio, veniți pe rând”.

Urmând sfatul numerologului celebru, secretosul iubit al lui Emily a ascultat cuvintele acestuia și au făcut în așa fel încăt să se căsătorească. Sâmbăta trecută cei doi anunțau marea veste: au devenit soț și soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: