Redactia.ro
Home » Știri » Ce trecut tumultos ascunde soția Prințului Paul de România. Prințesa Lia a fost dată în judecată de propria fiică

Ce trecut tumultos ascunde soția Prințului Paul de România. Prințesa Lia a fost dată în judecată de propria fiică

GALERIE FOTO (5) Ce trecut tumultos ascunde soția Prințului Paul de România.

Ce trecut tumultos ascunde soția Prințului Paul de România. Dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte să fie condamant, Prințul Paul a fost reținut la Paris. Acesta este condamnat definitiv în instanță supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării a Fermei regale de la Băneasa.

Ce trecut tumultos ascunde soția Prințului Paul de România. Prințesa Lia a fost dată în judecată de propria fiică

Paul de România a fost dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv in instanță supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegală a Fermei regale de la Băneasa. Printul Paul a fost prins la Paris. Anunțul a fost făcut luni de către ministrul de Interne, Lucian Bode.

Printul Paul este căsătorit cu Printesa Lia, formând unul dintre cele mai admirate cupluri din sfera mondenă autohtonă. Cu toate astea, puțini știu trecutul tumultos al soției Printului Paul. Printesa Lia, pe numele de fată Lia Georgia Triff, s-a născut pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, în Statele Unite și a obținut titlul nobil în urma căsătoriei cu Prințul Paul Lambruino. Prințesa Lia este pe jumătate româncă, după mama, și pe jumătate americancă, după tată. La 25 de ani, Printesa Lia s-a căsătorit cu un avocat bogat cu 39 de ani mai mare ca ea, Melvin Belli. Mariajul celor doi a durat 16 ani, in urma căruia a rezultat Melia Bellia, unica fiică a acestora.

Căsnicia celor doi a fost una tensionată. Printesa Lia i-a intentat divorț, procesul evidențiind detalii surprinzătoare despre relația celor doi. Melvin a acuzat-o pe soția sa pe care o numea „La Trampa”, că l-a înșelat în repetate rânduri și că i-a ucis câinele, dar la partaja a fost obligat de lege să-i dea acesteia 15 milioane de dolari. La acea vreme, divorțul celor doi a fost pe prima pagină a ziarelor. Ulterior Lia l-a cunoscut pe Paul la o gală UNICEF din Londra, iar în 1995 s-au căsătorit, la Mănăstirea Cașin din București. Trei ani mai târziu, Printesa Lia a pierdut o sarcină cu doar câteva zile înainte de naștere, după ce a fost lovită în burtă de un necunoscut. Printesa Lia avea un băiețel care nu a putut fi salvat, iar incidentul s-a petrecut pe aeroportul din Miami, pe o scară rulantă.

Printesa Lia, dată în judecată de propria fiică

În anul în care a divorțat de Belli, fiica sa, Melia, care este căsătorită cu un indian, a dat-o în judecată pe Lia pe motiv că i-ar fi cheltuit 90.000 de doalri din fondul rezervat studiilor sale, iar aceasta a fost nevoită să abandoneze cursurile pe care le urma la Universitatea Glasgow din motiv că nu-și putea plăti taxele.

În urmă cu 8 ani, Lia și Paul au devenit părinții unui băiețel, pe nume Carol Ferdinand. Întreg procesul a ridicat multple semne de întrebare, în special din cauza vârstei inaintate a mamei. Carol a împlinit la începutul anului 8 ani și se pare că moștenește pasiunile străbunicului său, Regele Carol al II-lea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: