Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce trucuri folosesc vedetele pentru a arăta impecabil pe covorul roșu! Te vor ajuta să scapi din orice situație

Ce trucuri folosesc vedetele pentru a arăta impecabil pe covorul roșu! Te vor ajuta să scapi din orice situație

Ce trucuri folosesc vedetele pentru a arăta impecabil pe covorul roșu! Te vor ajuta să scapi din orice situație

Vedetele reușesc întotdeauna să arate impecabil atunci când pășesc pe covorul roșu, iar acest lucru se întâmplă datorită unor trucuri pe care le folosesc constant. Iată care sunt acestea!

Ce trucuri folosesc vedetele pentru a arăta impecabil pe covorul roșu

Dacă te-ai întrebat vreodată cum reușesc vedetele să nu își șifoneze rochiile pe drumul către un eveniment sau cum de nu transpiră deloc în condițiile în care stau sub lumina a zeci de reflectoare pe covorul roșu, iată câteva dintre trucurile pe care starurile și stiliștii lor le folosesc în pregătirea pentru evenimentele red carpet.

Deși multe dintre acestea sunt destul de bizare, ele chiar funcționează și sunt de mare ajutor vedetelor în cazurile extreme. Drumul către un eveniment nu este mereu glamorous, cum ne-au făcut să credem filmele și spoturile publicitare în care vedetele ciocnesc pahare de șampanie în limuzine. De fapt, drumul este o corvoadă, pentru că există riscul foarte mare ca hainele să se șifoneze.

Un truc adesea folosit de vedete este să se așeze fix pe marginea banchetei și să își sprijine doar ceafa de tetieră. Chiar dacă arată stupid și e inconfortabil, cu siguranță funcționează! În cazul în care ținuta e prea voluminoasă pentru a încăpea în mașină ori prea strâmtă pentru a sta jos, vedetele vin la evenimente cu minivan-uri în care stau în picioare tot drumul, ținându-se de o bară, ca într-un autobuz.

Există mai multe trucuri la care vedetele apelează pentru a evita să capete pete de transpirație pe haine sau broboane de sudoare pe față. În cazul rochiilor cu mânecă lungă, există pad-uri speciale care pot fi cusute pe interiorul hainelor, la subraț, iar în cazul în care ținuta nu are mâneci, adesea vedetele apelează la injecții cu botox, care blochează temporar glandele sudoripare, astfel încât pur și simplu nu transpiră deloc la subraț. În ceea ce privește fața și decolteul, de multe ori makeup artiștii aplică antiperspirant pe piele.

Banda dublu adezivă nu mai e de mult un secret de styling, toată lumea o folosește acum pentru a evita „wardrobe malfunctions” atunci când poartă o piesă vestimentară cu decupaje adânci. Însă există un truc și mai bun pe care stiliștii vedetelor îl recomandă. Aceștia spun că trebuie să înlocuiești banda dublu adezivă cu bandă adezivă pentru peruci. Este mult mai rezistentă și făcută să nu se dezlipească cu niciun chip indiferent cât de mult te miști sau transpiri.

Rochiile sunt cusute direct pe vedetă

Un alt truc la care apelează vedetele pentru a arăta impecabil este acela de a avea rochiile cusute direct pe ele. Rochia pe care Marilyn Monroe a purtat-o când i-a câtat „La mulți ani” președintelui J.F. Kennedy a fost cusută pe ea, pentru a-i contura la perfecție forma corpului. Acest truc este, de altfel, folosit și în ziua de azi, chiar destul de des.

Vedetele merg, desigur, la mai multe probe înaintea evenimentelor, astfel încât hainele să poată fi ajustate cât mai precis pe forma siluetei lor, însă în cazul rochiilor ultra strâmte, adesea se optează ca acestea să fie cusute pe corp fix înainte de aparițiile pe covorul roșu, pentru a crea acel efect second skin absolut lipsit de cusur.

Mai mult, un truc folosit pentru a face ca dinții să pară mai albi, în cazul în care nu a fost timp pentru a aplica cu câteva zile înaintea evenimentului un tratament de albire, este să se aplice pe gingii un lip stain/lip tint roșu, care face dantura să pară mai albă prin contrast.

De asemenea, cu toate că există spray-uri speciale anti-frizz, hairstiliștii vedetelor recomandă o opțiune care susțin că rezolvă problema electrizării firelor de păr mult mai bine. Acestea își freacă părul cu o foaie de uscător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: