Redactia.ro
Home » Monden » Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România. Fanii au rămas uluiți: „Nu pot să îmi iau casă! M-ați prins!”

Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România. Fanii au rămas uluiți: „Nu pot să îmi iau casă! M-ați prins!”

GALERIE FOTO (4)Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România

Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România. A luptat aproape șapte luni cu foamea, frigul, căldura și criticile colegilor și a plecat acasă cu marele premiu. Zannidache s-a întors învingător din Republica Dominicană, iar acum știe exact ce va face cu premiul de 50.000 de euro.

Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România. Fanii au rămas uluiți: „Nu pot să îmi iau casă! M-ați prins!”

Ce va face Zanni cu premiul de la Survivor România. Zannidache a fost apreciat și susținut de milioane de români în perioada în care a participat la Survivor România. Acest lucru l-a arătat și faptul că românii l-au ales pe Zanni să câștige marele premiu al concursului. Artistul a spus când s-a întors în țară că își dorește să își cumpere o căsuță cu banii câștigați.

Recent, Zanni a postat un video pe Youtube în care le-a arătat fanilor cum a decurs prima vizionare pentru apartamente. Acestea le-a spus celor care s-au îndoit că el își va cumpăra o casă, acuzându-l că își va cheltui banii pe stupefiante, că el este un băiat responsabil care își dorește foarte mult să aibă propria casă. „Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său.

Cunoscut pentru glumele sale, Zanni a ținut să facă o mică glumiță în vlog-ul său. Prietenul artistului l-a filmat în timp ce își lua medicamentele, iar cei doi au început să glumească și să spună că este „dependent” și că nu-și va mai cumpăra casă. Ulterior, cântărețul a spus că după experiența de la Survivor România este nevoit să ia niște medicamente. „Nu pot să îmi iau casă! Sunt dependent! M-ați prins! Lăsând gluma la o parte, sănătatea este pe primul loc. Acesta este antibiotic și probiotic”, a spus Zanni.

Zannidache vrea să se împrietenească cu Elena Marin

De-a lungul competiției la Survivor România, Zannidache și Elena Marin au avut numeroase conflicte. Într-un interviu, artistul a recunoscut că nu regretă faptul că a jignit-o pe colega sa de echipă în competiție. Cu toate astea, Zanni își dorește să o cunoască mai bine pe Elena, cu care își dorește să iasă la o cafea. „Nu îmi pare rău că m-am luat de Elena Marin în competiție.Dar aș lua o cafea cu Elena. Chiar aș merge la o cafea cu Elena să o întreb așa pe ea, în afara competiției, cine este ea cu adevărat. Nici nu știu ce să mai cred, mă simt vinovat uneori pentru ceea ce cred”, a declarat Zanni.

De asemenea, fostul Faimos a spus că l-a admirat pe Albert, pentru faptul că era sincer, deși l-a deranjat că nu se impunea când trebuie. „Din echipa Războinicilor l-a admirat pe Albert. A fost el așa pămpălău, foarte pămpălău, nu se impunea, dar îmi plăcea că era true. Mi-a placut de Andrei, de Marius, erau foarte disciplinați. Nu intrau mei deloc în certuri, nici nu își spuneau punctul de vedere tocmai ca să nu intre în certuri. (…)”, a mai spus Zanni.

Etichete: