Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Zanni a fost dat afară de mama adoptivă! Câștigătorul de la Survivor a trăit clipe cumplite

Motivul pentru care Zanni a fost dat afară de mama adoptivă! Câștigătorul de la Survivor a trăit clipe cumplite

Motivul pentru care Zanni a fost dat afară de mama adoptivă! Câștigătorul de la Survivor a trăit clipe cumplite

Zanni a făcut noi dezvăluiri despre viața personală! Acesta a spus motivul pentru care a fost dat afară din casa mamei adoptive. 

Motivul pentru care Zanni a fost dat afară de mama adoptivă! Câștigătorul de la Survivor a trăit clipe cumplite

Zanni, câștigătorul de la Survivor România 2021, a continuat seria dezvăluirilor despre viața sa personală. Artistul a avut o viață grea și a ales să vorbească despre aceasta pentru a fi un exemplu pentru fanii lui. Nu-și ascunde traumele din copilărie și nici modul cum acestea i-au influențat viața.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Zanni a fost părăsit de părinți și a trăit la orfelinat. El a fost adoptat de o femeie și crescut într-o casă cu mai mulți tineri. Deși este recunoscător pentru faptul că acea femeie a avut grijă de el, cei doi nu s-au înțeles foarte bine, iar el a ajuns să fie dat afară la vârsta de 14 ani.

Zanni a spus motivul pentru care a fost dat afară de către mama adoptivă în timpul interviul lui Teo Trandafir, din cadrul emisiunii ”Teo Show”. Artistul a recunoscut că încă de mic a avut o personalitate puternică și că cei din jur au încercat să îi impună limite. Femeia care l-a îngrijit o perioadă pe Zanni este numită de acesta mama Teo. Ea a încercat să fie strictă cu artistul, moment în care acesta a răbufnit, iar relația lor s-a stricat.

”În momentul acela, eu mă certam foarte rău cu ea. De la o vârstă eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă. Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea. Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi chem prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie. Îmi mai făceam prieteni. Mă înțelegeam bine cu părinții colegilor de la școală și cream o relație foarte frumoasă. Mă duceam la ei, mă luau cu ei în vacanțe, mama, că eu îi zic mama, când afla că eu aveam prieteni, îmi tăia chestiile astea. Îi făcea pe ei să nu mai stea cu mine. Da (n.r. dacă mama Teo era mai aspră cu el decât cu ceilalți). Bine și eu eram mai nebun. Nici eu nu am fost copilul perfect, dar ea nu m-a înțeles din niciun punct de vedere, nu a lăsat de la ea niciodată. Mă înrăia prin ce alegeri făcea, prin metodele pe care le aplica cu mine. Mă înrăia pe zi ce trecea. Deveneam din ce în ce mai rău pentru că ea nu se cobora la sufletul meu, să mă asculte. După ce m-a dat afară mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată. Aveam 14 ani. M-am mutat. M-am dus la blocurile astea de stat, cămine de nefamiliști.

Care este acum relația dintre Zanni și mama Teo

După plecarea lui Zanni și mutarea lui în blocurile de nefamiliști acesta a încercat să-și pună viața la punct și să le demonstreze tuturor că nu va ajunge rău. S-a implicat și a mers în continuare la școală, a făcut cursuri de frizerie și s-a dezvoltat că și om.

După ani zile în care nu a vorbit cu mama Teo, Zanni a decis că trebuie să treacă peste acel episod și a înțeles-o că nu putea să se implice emoțional în fiecare relație, asta pentru că erau prea mulți copii în casă.

Acolo aveam un tutore care se asigura că avea grijă de mine. Când mama a văzut că mă țin de treabă, că sunt cu școala în continuare, că am 12 clase, la un moment dat, a văzut că m-am apucat de frizerie. Când a văzut că mă țin de treabă și că nu am ajuns acolo unde au zis toți că o să ajung, ne-am văzut. Eu am iertat-o pe ea, de fapt, nu, că de iertat nu poți să ierți. Am trecut peste și m-am văzut cu ea pentru că știu că nu era vina ei pentru că eram prea mulți copii în casa aia’”, a povestit Zanni despre relația cu mama Teo, în emisiunea Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: