Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are acum fiul Elodiei Ghinescu. Dispariția avocatei rămâne un mister până în ziua de azi

Ce vârstă are acum fiul Elodiei Ghinescu. Dispariția avocatei rămâne un mister până în ziua de azi

Ce vârstă are acum fiul Elodiei Ghinescu. Dispariția avocatei rămâne un mister până în ziua de azi

Cazul Elodia Ghinescu a fost demarat după dispariția avocatei române,  în seara de 29 august 2007. Cazul a deschis o lungă anchetă a poliției și procuraturii, puternic mediatizată în presa românească. Dispariția Elodiei Ghinescu a fost făcută publică de către postul de televiziune OTV, subiectul făcând foarte mult rating. Postul a pornit o anchetă jurnalistică în cadrul emisiunii Dan Diaconescu Direct. Subiectul fiecărei ediții a fost Elodia, pentru un total de 239 de apariții consecutive.

La momentul dispariției Elodiei, fiul acesteia avea doar un an

Dispariția Elodiei Ghinescu este învăluită în mister. Deși nu există niciun cadavru, anchetatorii sunt convinși că femeia a fost ucisă cu sânge rece chiar de propriul ei soț, Cristian Cioacă. La momentul la care a dispărut, Elodia avea un fiu în vârstă de doar un an.

Anul acesta se împlinesc 15 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, iar cazul nu pare să se fi încheiat. Cu toate că principalul suspect se află după gratii.

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, principalul suspect în dispariția avocatei

Comisarul-șef Vasile Viorel, cel care s-a ocupat de caz, a oferit câteva detalii din dosarul morții Elodiei Ghinescu. Potrivit acestuia, Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției avocatei din cauza că au fost descoperite urme de sânge sub parchet. Mai mult, polițistul ar fi dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile.

Pornind de la probele de sânge, criminaliștii s-au arătat convinși de faptul că moartea a survenit în urmă unei leziuni puternice. Comisarul a dezvăluit că, cel mai probabil, Cioacă a folosit tocul pistolului din dotare.

Dispariția Elodiei Ghinescu rămâne un mister

Fără nicio probă, ancheta a bătut pasul pe loc timp de 5 ani. Abia când tehnica a avansat suficient, iar sângele avocatei a fost descoperit sub straturile de vopsea și parchet din casă, soțul său a putut fi condamnat. În continuare, nu se știe ce s-a întâmplat cu trupul fostei avocate.

Câți ani are acum fiul Elodiei

Acum în vârstă de 15 ani, fiul Elodiei Ghinescu a făcut o schimbare radicală. Patrick are buletin și se pare că a căzut de acord cu mătușa lui, sora lui Cristian Cioacă, referitor la o decizie majoră. Potrivit impact.ro, băiatul vrea să renunțe la numele de familie. Acesta vrea să poarte unul ce să nu fie asociat cu întreaga poveste. Ideea i-ar aparține surorii lui Cristian Cioacă, în speranța că în acest fel Patrick va avea mai puțin de suferit din cauza notorietății cazului părinților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: