Redactia.ro
Home » Știri » Drama prin care trece mama Elodiei Ghinescu. Motivul pentru care nu și-a mai văzut nepotul de ani de zile

Drama prin care trece mama Elodiei Ghinescu. Motivul pentru care nu și-a mai văzut nepotul de ani de zile

mama elodia

Mama Elodiei Ghinescu, Emilia Ghinescu, trece printr-o situație extrem de grea. Avocata sa, Crina Radu, susține că aceasta nu și-a mai văzut nepotul de ani de zile.

Se pare că sora fostului său ginere, Cristian Cioacă, aflat în prezent după gratii pentru dispariția Elodiei Ghinescu, nu îi permite femeii să stea în preajma copilului.

Mama Elodiei Ghinescu, ținută la distanță de nepotul ei

Sora lui Cioacă i-ar fi spus lui Patrick că din cauza Emiliei Ghinescu, tatăl lui se află în închisoare.

Mama Elodiei nu a reușit să-l mai vadă pe Patrick. Își dorește, își iubește, este singurul nepot. L-a crescut de când era micuț. Dar pentru că sora lui Cristian Cioacă i-au spus că din cauza dnei Ghinescu, tatăl lui este în închisoare. Atunci copilul are așa o poziție de agresiune față de doamna Emilia. Dna Ghinescu nutrește speranța că în momentul în care el va crește și va conștientiza ce s-a întâmplat cu mama lui, atunci va putea să-l vadă, să vină la dumneaei, așa cum ar fi normal.

Pentru că ea nu a vrut să-l traumatizeze mai mult decât este. Copilul este traumatizat de Cristian Cioacă și familia lui, despre mama, despre faptul că este dus la penitenciar…atunci toate aceste lucruri l-au traumatizat pe copil”, a declarat Crina Radu, pentru WOWbiz.ro.

Mama Elodiei Ghinescu l-ar fi văzut ultima oară pe băiat acum mulți ani, când era la școală.

„În momentul în care eu am mers cu dna Ghinescu la școală, să-l vedem pe copil, pentru că altfel nu putea să-l vadă, copilul a avut o poziție de apropiere, stătea lângă dna Ghinescu, o ținea de mână, voia să meargă la Râșnov, la dumneaei. În schimb când a apărut sora lui Cristian Cioacă și i-a spus că de ce este așa de apropiat de dna Ghinescu, că din cauza acesteia tatăl lui este în închisoare, atunci copilul a început să plângă și i-a spus că n-o iubește. Erau pe holul unei școli. Sunt câțiva ani buni de când nu l-a mai văzut”, a spus avocata Crina Radu.

Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare

Reamintim că în 2019, avocata familiei Ghinescu a vorbit despre faptul că este posibil să-l vedem pe Cristian Cioacă ieșit din închisoare. Acesta execută în penitenciar diverse sarcini și în acest fel va ieși mai repede din pușcărie.

În 2007, avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă și abia la câteva zile distanță, soțul ei, Cristian Cioacă i-a anunțat dispariția. Cu toate căutările efectuate și mediatizarea cazului la acea vreme, trupul Elodiei nu a fost de găsit. Cioacă a fost principalul suspect în acest caz și a fost condamnat în 2014, definitiv, la 15 ani și opt luni de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: