Redactia.ro
Home » Sport » Cea mai dură înfrângere! AS Roma – CFR Cluj 5-0

Cea mai dură înfrângere! AS Roma – CFR Cluj 5-0

AS Roma, CFR Cluj,

Campioana României a fost zdrobită în Italia. Este cea mai cruntă înfrângere suferită de români în cupele europene.

Dan Petrescu a fost nevoit să imporvizeze o echipă pentru meciul din această seară, din Europa League. Pentru că nu a avut ce să facă a mizat pe Denis Ciobotariu și Cristi Manea pe post de fundași centrali. După doar 57 de secunde, italienii au deschis scorul prin Spinazzola. 23 de minute mai târziu, Ibanez a marcat pentru 2-0. După încă 10 minute, gazdele au marcat din nou prin Borja Mayoral. La pauză CFR Cluj era condusă cu 3-0. Nici după reluare, gazdele nu au avut milă și au continuat să marcheze. Mayoral, care a fost lăsat liber în careu de defensiva lui Dan Petrescu și a băgat-o în plasă. Pedro a fost cel care a marcat pentru 5-0. As Roma este pe primul loc în grupă, în timp ce campioana României a ajuns pe poziția a treia.

„Din păcate nu am putut să facem mai mult. AS Roma este AS Roma.Orice șut pe poartă parcă era gol.Dacă aveam tot lotul meciul era mai echilibrat”, a spus Dan Petrescu, după meci.

Clujenii cu ochii în lacrimi

După meciul pierdut în fața celor de la AS Roma, clujenii și-au găsit cu greu cuvintele.

„E greu să avem o explicație. Suntem triști, supărați. Am primit gol la prima fază de atac, ne-au fost superiori. Trebuie să ridicăm capul, avem iar meci duminică. Când joci cu o echipă așa mare, trebuie să dai gol din două ocazii. Noi am avut două-trei șuturi în prima repriză și mingea n-a intrat. Trebuie să ne uităm la ce greșeli am făcut și să câștigăm duminică. E bine că vine o pauză, sperăm să revină și ceilalți jucători. Trebuie să fim supărați azi, după să ridicăm capul și să lucrăm. La următorul meci cu Roma trebuie să fim mai bine pe teren, să încercăm să nu le lăsăm atâtea șanse”, a spus căpitanul clujenilor, Mario Camora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: