Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai nouă poreclă a președintelui Klaus Iohannis. Cum l-a ironizat Călin Popescu Tăriceanu

Cea mai nouă poreclă a președintelui Klaus Iohannis. Cum l-a ironizat Călin Popescu Tăriceanu

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a ales cu o listă destul de lungă de porecle după ce intrat în cursa prezidenţială şi s-a instalat, mai apoi, la Cotroceni.

Poreclele președintelui au fost puse de oameni politici sau de internauţi și au plecat de la „Santa Klaus”, alintul susţinătorilor din campanie, şi au ajuns la „Marele mut” ori „Pămătuf”. Această ultimă poreclă a dus şi la crearea unei pagini de Facebook: „Pămătuful Naţional”.

Şeful statului a fost ironizat în fel şi chip, iar una dintre ultimele porecle primite este „bufnița de la ora 18.00”, aleasă de Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE, care este și candidat la Primăria Capitalei, susține că președintele Klaus Iohannis se transformă în „bufnița de la ora 18.00”, prin intermediul conferințelor de presă pe care le susține.

Redăm integral postarea lui Tăriceanu

„Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic! Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției.

Ieri chiar a insinuat că vinovată de accidentul Ministrului Bode, al cărui jeep a mers kilometri întregi pe contrasens, ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor!

Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției, sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban.

Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.

Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina lui de Facebook.

Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Miercuri, 2 septembrie 2020