Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai popular test psihologic la ora actuala! Ghicește în care dintre poze nu există o familie

Cel mai popular test psihologic la ora actuala! Ghicește în care dintre poze nu există o familie

GALERIE FOTO (4)

Știai că relațiile sunt la fel de importante pentru sănătatea ta precum dieta și exercițiile fizice? Potrivit unui studiu, adulții izolați social se confruntă cu același risc de inflamație ca și cei care sunt inactivi fizic. Primele noastre relații se formează întotdeauna cu familiile noastre în timpul copilăriei și adesea determină modul în care privim lumea.

Noi vă sugerăm să faceți acest test psihologic pentru a afla cum primele tale relații ți-au modelat personalitatea.

Uită-te atent la poza de mai jos. Care familie credezi că nu este una reală? Nu te gândi la asta prea mult timp, bazează-te pe instinct aici. Când ai terminat, derulează în jos pentru a vedea dacă ai ghicit bine și afla lucruri despre tine.

Sursă: brightside.me

Dacă răspunsul tau este familia 1, probabil că nu esti o persoană orientată spre familie, cel puțin nu în sensul tradițional. Îți tratezi prietenii ca pe adevărata ta familie. Mereu te străduiești să aduci ceva bun în viața tuturor. Poate că ai crescut fără o figură paternă puternică, motiv pentru care faci tot posibilul să fii acolo pentru oamenii care au nevoie de tine, la fel ca mama ta.

Este posibil ca această familie să nu fie cea mai fericită, dar totuși este o familie adevărată. Mama se îngrijește în mod evident de copilul ei, ținându-l de mână și ferindu-l de tatăl nepăsător. Nu vrei ca alții să crească ca tine, motiv pentru care ai ales această familie ca fiind cea falsă.

Sursă: brightside.me

Dacă răspunsul tau este familia 2, ești puternic orientat spre familie. Credezi în construirea unor relații stabile și durabile bazate pe încredere și angajament. Pui nevoile familiei tale pe primul loc, uneori chiar ignorându-le pe ale tale, dacă acest lucru înseamnă că vă îi poți face fericiți pe cei dragi.

Probabil ai observat că oamenii din imagine nu prea arată ca o familie. Adulții nu acordă nicio atenție copilului și nici copilul nu încearcă să îi țină de mână. Fiind o adevărată persoană familistă, ai reușit să observi imediat familia falsă.

Sursă: brightside.me

Dacă răspunsul tău este familia 3, probabil provii dintr-o familie disfuncțională. Datorită copilăriei tale traumatizante, îți este greu să ai încredere în oameni. Ești neliniștit, iar interacțiunea cu ceilalți este adesea o provocare pentru tine. Ești în mod constant îngrijorat de viitor, ai tendința de a gândi prea mult lucrurile.

Oamenii din imagine arată ca o familie iubitoare și fericită. Sunt o familie adevărată. Părinții se îmbrățișează aproape în timp ce merg, iar tatăl ține mâna copilului. Creșterea într-o familie disfuncțională ți-a format punctele de vedere într-un anumit fel și te face să fii suspect față de relațiile care par sănătoase. Nu crezi că așa ceva există cu adevărat, motiv pentru care ai ales această familie ca fiind cea falsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini