Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Jennifer Dumitrașcu din ”Îngerașii”? Iată cum arată la 19 ani

Îți amintești de Jennifer Dumitrașcu din ”Îngerașii”? Iată cum arată la 19 ani

GALERIE FOTO (6)

Telenovela ”Îngerașii” făcea furori, în urmă cu câțiva ani, pe micile ecrane. Jennifer Dumitrașcu era unul dintre cele mai simpatice personaje. Iată cum arată în prezent, la cei 19 ani.

Îți amintești de Jennifer Dumitrașcu din ”Îngerașii”? Iată cum arată la 19 ani

Jennifer Dumitrașcu este o adevărată domnișoară acum, la 19 ani. Este greu de recunoscut și doar la o privire mai atentă îți poți da seama că a jucat în telenovela ”Îngerașii” de pe ”Acasă Tv”. Jennifer este la fel de frumoasă, doar că acum este mai înaltă și are trăsăturile unui fotomodel.

Cu ce se ocupă în prezent ”micuța Carina”

Jennifer Dumitrașcu a interpretat-o pe Carina, fiica Liei, în telenovela ”Îngerașii”. Pe atunci, avea doar șase ani. Jennifer are origini spaniole și încă de mică a urmat cursuri de actorie și canto. Deși nu a mai apărut pe micile ecrane, Jennifer și-a urmat pasiunea pentru actorie și este acum angajată a Operei pentru Copii. În trecut, a mai activat la Teatrul Stela Popescu și a mai dublat voci de personaje din desene animate, precum: În căutarea lui Dory” (2016), „Cartea Junglei” (2016) sau „Întors pe dos” (2015).

Tânăra este foarte activă și în mediul online. Pe Instagram are peste șapte mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viața sa. De altfel, postează și fotografii senzuale, dar și imagini alături de prietenii săi. Uimită de cât este de schimbată, fanii îi lasă multe comentarii de apreciere.

”Ești frumoasa rău mă fatăăă 💕💕/The black widow 😮😮😮/Ești cool/Cea ma frumoasa ❤❤/Te iubesc❤️”, sunt o parte dintre comentariile pe care le are la poze, tânăra actriță.

Telenovela ”Îngerașii” a avut milioane de fani, în urmă cu mulți ani. Au jucat mai mulți actori celebri precum: Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitanescu, Rodica Negrea, Lucian Ifrim, Ioan Isaiu, Dana Dembinski sau Adela Popescu. Iar la categoria copii, nume precum: Jennifer Dumitrașcu, Lili Sanboeuf și Ionuț Bora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: