Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cel mai util truc pentru Whatsapp. Ai folosit greșit aplicația în tot acest timp

Cel mai util truc pentru Whatsapp. Ai folosit greșit aplicația în tot acest timp

Ce înseamnă „video instant”, noul serviciu WhatsApp? Doar așa vei da veștile bune de acum înainte

Whatsapp este una dintre cele mai utilizate aplicații, pe care orice telefon cu sistem de operare iOs sau Android o poate deține. Deși pare ușor de folosit la prima vedere, mai există și trucuri despre care nu știam până acum și care ne sunt foarte utile. Iată unul extrem de simplu, care te va scuti de orice efort în cele mai importante situații.

Cum să adaugi contacte noi pe Whatsapp

Whatsapp se numără printre cele mai utile și utilizate aplicații, pe care oricine o poate avea pe telefonul lui, fără să plătească vreun ban. Este complet gratuită și foarte ușor de folosit atât pe Android, cât și pe iOs. Unii îl folosesc pentru a comunica mai ușor cu familia, cu prietenii sau colegii, putând fi făcute aici chiar și grupuri cu mai multți utilizatori.

Probabil pentru unii pare banal să primești indicații despre utilizarea Whatsapp-ului, dar mai există și trucuri pe care nu le știm. Cel mai important lucru este salvarea contactelor, care nu ar trebui să ne dea bătăi de cap și nici să ne ia mult timp. Tot ce trebuie să faci este să atingi butonul de chat nou din dreapta sus, să alegi New Contact (Contact nou pentru telefoanele în limba română), după care să introduci numărul de telefon și numele și să te asiguri că ai apăsat pe SALVARE.

Poți salva numărul și clasic, în agenda telefonului, iar persoana respectivă va apărea automat în contactele Whatsapp, dacă au cont și aplicația activă pe telefon.

Noi funcții pentru aplicația WhatsApp

Aplicația Whatsapp vine mereu cu noutăți pentru utilizatori, deși este destul de avansată și a devenit și foarte sezurizată. De curând, cei responsabili de bune ei funcționare au stabilit că poți trimite fotografii sau videoclipuri cu o vizualizare unică, pe care nimeni nu le poate salva în memoria telefonului. În plus, cei care le primesc nu pot face nici printare de ecran, ceea ce oferă o mai mare siguranță utilizatorilor.

WhatsApp anunță acum introducerea „statusurilor vocale”, la ceva timp după ce au implementat posibilitatea de a-ți actualiza starea. Noul tip de status permite mesaje vocale de până la 30 de secunde, care rămân postate timp de până la 24 de ore. Studiine arată că oamenii chiar sunt atrași de înregistrări și trimit peste 7 miliarde de mesaje vocale pe zi.

O altă noutate constă în „cercul colorat” care apare în jurul profilului unei persoane care și-a actualizat recent statusul și pe care nu l-am vizualizat încă. Astfel, nu vom mai rata nimic din ceea ce publică vreunul dintre contactele noastre.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: