Redactia.ro
Home » Știri » Funcția pe care nu o știai la WhatsApp. E legată de mesajele tale

Funcția pe care nu o știai la WhatsApp. E legată de mesajele tale

Funcția pe care nu o știai la WhatsApp. E legată de mesajele tale

Există o funcție în aplicația WhatsApp despre care nu mulți știu. Putem verifica statisticile în detaliu, legate de mesajele noastre. WhatsApp este, în prezent, cea mai utilizată aplicație de mesagerie din lume.

Funcția pe care nu o știai la WhatsApp. Este legată de mesajele tale

Întâi de toate, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de WhatsApp atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Datorită acestei funcții WhatsaPP, putem verifica statistici în detaliu legate de mesajele noastre, cum ar fi câte mesaje am trimis sau câte am primit de când am început să folosim aplicația pe telefonul nostru. De asemenea, avem informații despre apelurile WhatsApp pe care le-am efectuat și despre cantitatea de date (în bytes) pe care le-am trimis și primit.

Ce trebuie să faci ca să pui în aplicație această funcție. Pașii sunt destul de simpli. Mai întâi trebuie să accesăm „Settings” (Setări). Odată ajunși acolo, căutăm „Stocare și date”. În această secțiune trebuie să dăm click pe „Data”, iar acolo vom găsi detaliile informațiilor noastre.

Nu uitați! Trebuie mai întâi să ne asigurăm că avem cea mai recentă versiune de WhatsApp atât pentru iOS, cât și pentru Android.

WhatsApp lansează o nouă actualizare majoră. Cum vor putea utilizatorii trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet

Aplicația Whatsapp pregătește o schimbare majoră, care va veni în sprijinul utilizatorilor atunci când pică internetul. Aceștia vor putea trimite mesaje chiar şi atunci când nu au internet și asta grație conectării la un server proxy.

WhatsApp a declarat că a lansat această funcţie ca răspuns la o serie de închideri de reţele la nivel mondial, potrivit Mediafax.

Aceste blocări „neagă drepturile omului şi împiedică oamenii să primească ajutor urgent”, a declarat compania în anunţul său. Compania a precizat că „dorinţa sa pentru 2023 este ca aceste închideri de internet să nu aibă loc niciodată”, dar a decis să adauge această funcţie „în cazul în care aceste închideri continuă”, a precizat aceasta. Mai multe informații, în acest material Redacția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: