Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai bune 4 filme western pe care să le vezi în toamna asta

Cele mai bune 4 filme western pe care să le vezi în toamna asta

Filme western

Filmele western nu sunt pe placul oricui, dar cu siguranță ocupă un loc special în inima unora. Deși au primit multe critici de-a lungul timpului pentru faptul că detaliile fimelor sunt repetitive, este un lucru de înțeles având în vedere definiția genului: prezintă acțiuni desfășurate în secolul al XIX-lea, în a doua sa jumătate, în Vestul Sălbatic.

Iată un top al celor mai apreciate filme din categoria western, pe care merită să le vezi în această toamnă.

Rio Bravo

Filmul „Rio Bravo” prezintă povestea unui șerif, pe nume John T. Chance, a ajutorului său, și a unui țintaș care are probleme cu alcoolul, care calcă pe nervi o bandă de tâlhari. Acești ase năpustesc asupra orașului Rio Bravo, iar cei trei eroi de mai sus trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru  a apăra orașul.

Butch Cassidy And The Sundance Kid

Acest film prezintă povestea tâlharului Butch Cassidy și lui Sundance, un tânăr pe care banditul îl racolează. Aceștia comit o serie de jafuri în trenuri, cu dorința de a se îmbogăți. Oamenii legii sunt pe urmele lor, iar pentru a scăpa de aceștia, cei doi decid să fugă în Bolivia. Filmul a fost nominalizat la patru premii ale Academiei de Film.

A Fistful Of Dollars

A Fistful Of Dollars este primul film din faimoasa ”Trilogie cu omul fără nume”, a lui Sergio Leone. Această trilogie prezintă aventurile a trei frați care au ajuns să se urască și să încerce să își facă rău unul altuia. Omul fără nume l-a adus pe Clint Eastwood la statutul de vedetă.

The Man Who Shot Liberty Valance

Filmul The Man Who Shot Liberty Valance a ajunt un succes imens la data lansării sale. Ranse Stoddard, interpretat de James Stewart se vede pus în fața unui bandit nemilos, pe care trebuie să îl învingă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: