Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » ”Cele nouă mătuși”care au ținut un secret timp de 30 de ani față de soții lor. Cum s-au dat de gol

”Cele nouă mătuși”care au ținut un secret timp de 30 de ani față de soții lor. Cum s-au dat de gol

Nouă femei din SUA au ajuns să fie numite ”Cele nouă mătuși”, după ce timp de 30 de ani au reușit să păstreze un secret față de soții lor. În fiecare dimineață, se trezeau la ora 4:00 și plecau pe furiș de acasă. În cele din urmă, s-au dat de gol și, astfel, misterul a fost dezvăluit.

”Cele nouă mătuși”care au ținut un secret timp de 30 de ani față de soții lor. Cum s-au dat de gol

Nouă prietene din SUA, Tennessee, au uimit cu gestul lor. Au ajuns să fie admirate chiar, după ce timp de 30 de ani au reușit să țină secretă o misiune. Pentru a-și îndeplini sarcinile, femeile care se consideră surori, se trezeau la ora 4:00 în fiecare dimineață și plecau de acasă, fără a-i trezi pe soți. În cele din urmă, tot ele au fost cele care au spus totul partenerilor de viață, informează Daily Mail.

Mai exact, cele nouă surori au decis să împrăștie bunătatea în lume. Dar nu oricum, ci prin gesturi pe care mulți dintre noi nu am fi capabili să le îndeplinim. ”Cele nouă mătuși” plăteau facturile femeilor rămase văduve, făceau prăjituri pentru familiile îndoliate și scriau și un bilețel cu ”Cineva te iubește”, dar cumpărau și haine familiilor nevoiașe, mai ales copiilor.

Cum au pus cele nouă prietene această misiune la cale

”Cele nouă mătuși” jucau într-o zi cărți și și-au amintit de o persoană dragă care făcea mai mereu prăjituri pentru a le da cuiva care a avut un deces recent, în familie. Asta pentru a-i mai alina din suferință. Așa că, nu au stat mult pe gânduri și au procedat astfel și ele. În schimb, mai puneau deoparte din salariul lor, 400 de dolari, pentru a plăti facturile văduvelor.

”Mergeam cu mașina prin cartierele mărginașe, căutam case unde nu era lumină, ceea ce însemna că li se tăiase curentul, apa, utilitățile. Apoi ne întorceam în aceeași noapte și le lăsam câte un mic pachet.”, povestește una dintre surori.

Prietenele explică gestul lor ca fiind unul de solidaritate și că au vrut să se asigure că fericirea va fi pe chipul fiecărui om.

”Nu toată lumea e atât de norocoasă ca noi, noi ne-am găsit părinți adoptivi care au avut grijă de noi. Așa că acesta este modul nostru de a da ceva înapoi din ce ni s-a dat. Vrem ca oamenii să știe că cuiva îi pasă suficient de ei pentru a face ceva. Vrem să ne asigurăm că fericirea se întâmplă.”, a mai spus o altă femeie dintre cele nouă.

Misiunea continuă alături de soții lor

În cele din urmă, bunele prietene au decis ca fapta lor să nu mai fie una secretă. Așa că au spus totul soților. Bărbații s-au declarat șocați de cele auzite și chiar au început să le dea o mână de ajutor. Le însoțesc pe cele nouă la ”plimbările” lor. Mai mult, ”Cele nouă mătuși”, așa cum au fost poreclite de soți, și-au înființat o asociație prin care fac acte de caritate, inclusiv prăjituri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: