Redactia.ro
Home » Monden » Celia și soțul ei, la un pas de divorț: „Din orgolii, din tristețe”

Celia și soțul ei, la un pas de divorț: „Din orgolii, din tristețe”

GALERIE FOTO (5) Celia și soțul ei, la un pas de divorț

Celia și soțul ei, la un pas de divorț. Artista a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Vedeta a adus pe lume o fetiță și mai are un băiat de șapte ani. Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța. Recent, artista a mărturisit că relația lor a trecut prin momente dificile, cei doi fiind la un pas de divorț.

Celia și soțul ei, la un pas de divorț: „Din orgolii, din tristețe”

Celia a devenit mamă pentru a doua oară în luna februarie a acestui an, aducând pe lume o fetiță. Vedeta mai are un băiat de 7 ani, Angelo, iar în ultimii ani a locuit în Australia, alături de familia ei. Artista a vorbit recent despre momentul în care căsnicia ei a trecut prin momente dificile. Mai mult, Celia a declarat că a fost la un pas să divorțeze de soțul ei. Cântăreața a pierdut o sarcină și a trecut prin momente cumplite.

Acum câțiva ani am trecut printr-o perioadă în care starea mea a fost activată mai mult pe negativ decât pe pozitiv. Mă încărcam cu partea goală a paharului și nu mai prea vedeam partea plină. Corpul meu a fost suprasolicitat, Angelo a fost un bebeluș atipic, care dormea exagerat de greu și puțin.Au fost vreo doi ani de oboseală acumulată, doi ani în care nu am reușit deloc să am 4-5 ore legate de somn pe noapte. Epuizarea acumulată în primii doi ani a culminat cu pierderea unei sarcini în luna a treia. Aceasta se întâmpla în același interval în care soțul meu și-a pierdut tatăl… El avea nevoie de susținere, eu – de asemenea, și era să ne pierdem unul pe celălalt.
Din orgolii, din epuizare, din tristețe, din stările aduse de mini-depresia în care mă aflam… Ambii exageram și ambii credeam că nu mai este suficientă iubire în celălalt, când, de fapt, eram amândoi răniți și încă ne iubeam enorm’‘, a mărturisit aceasta pentru VIVA!

Celia și soțul ei s-au împăcat

După ce și-au dat seama că iubirea lor este mult prea puternică, Celia și soțul său și-au mai dat o șansă. Vedeta susține că schimbarea a început cu ea, apoi soțul ei i-a urmat exemplul. Artista a mărturisit că a început să ofere iubire și să nu se mai lasă dărămată de nemulțumiri.

’Tot rugăciunea ne-a salvat și atunci, a fost o mare cumpănă în relația noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ghidat și am avut puterea să pun familia pe primul loc, chiar și atunci când nu mai aveam siguranța că sunt iubită, apreciată și când am decis să las armele jos și să îl înconjor cu iubire, să caut tot ce era pozitiv, bun în relația noastră. Aveam enorm de multe motive cu care să mă încarc pozitiv zi de zi… Schimbarea a început cu mine, și apoi s-a schimbat și soțul. Am realizat că răceala lui era oglinda mea. Primeam ceea ce ofeream, am început să las supărările și să mă autocontrolez, să las eu de la mine, să nu mai accept nemulțumirea, să ofer iubire și să am răbdare ca lucrurile sa revină la normal. Cu Dumnezeu și cu iubire, toate se așază… Unde e cu adevărat iubire, nu se sfârșește! Iar noi chiar ne-am luat din iubire! A durat ceva timp să ne revenim la normal. După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta. Da, lui Dumnezeu I-am cerut îndrumare în acea perioadă și toate s-au rezolvat!’’, a mai spus Celia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: