Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion, probleme grave de sănătate. Artista nu poate să mai meargă

Celine Dion, probleme grave de sănătate. Artista nu poate să mai meargă

GALERIE FOTO (2) Celine Dion, probleme grave de sănătate

Celine Dion, probleme grave de sănătate. Celebra artistă trece prin momente dificile, fiind nevoită să-și anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în noiembrie, ianuarie și februarie în Las Vegas. Echipa vedetei a declarat că Celine Dion se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar acestea o împiedică să mai urce pe scenă.

Celine Dion, probleme grave de sănătate. Artista nu poate să mai meargă

Celine Dion, probleme grave de sănătate. Artista se confruntă cu noi probleme de sănătate, iar din această cauza a trebuit să-și anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în noiembrie, ianuarie și februarie în Las Vegas. Echipa vedetei a anunțat că din cauza problemelor de sănătate, Celine Dion este nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor. „Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show”, a transmis echipa cântăreței.

Artista a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar fanii săi și-au dat seama că se întâmplă ceva cu ea. O rudă apropiată a lui Celine a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Potrivit acesteia, artista nu mai poate să mai meargă, având dureri foarte mari la gambe.„Nu poate să mai meargă. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât credea toată lumea”, a explicat un membru din familia artistei pentru „Here”.

De-a lungul timpului, vedeta a făcut multe schimbări în viața sa. Celine Dion s-a mutat într-o locuință nouă, pentru a putea fi mai aproape de școlile la care învață copiii săi. Claudette Dion a vorbit într-un interviu despre schimbările din viața artistei. „Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici”, a spus Claudette Dione.

Celine Dion

Celine Dion vrea să se retragă din muzică

La 53 de ani, Celine Dion a transmis că este foarte tristă și că este nevoită să se retragă. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos.Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a zis Celine Dion.

Celine Dion suferă de o boală incurabilă. După ce soțul ei a murit, în 2016, artista a făcut tot posibilul pentru a se dedica copiilor. Din mariajul pe care l-a avut din 1994 și până în 2016, Celine îi are pe Rene-Charles, de 18 ani, și gemenii Eddy și Nelson, de 8 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: