Redactia.ro
Home » Monden » Cezar, fratele Cleopatrei Stratan, vrea să fie cântăreț și boxeur

Cezar, fratele Cleopatrei Stratan, vrea să fie cântăreț și boxeur

GALERIE FOTO (4)

Pavel Stratan este un tată împlinit! După ce fiica sa, Cleopatra, i-a dus numele în toate topurile muzicale din România, și nu numai, iată că și fiul cel mic îi calcă pe urme. Cezar este frățiorul mai mic al Cleopatrei și, la rândul lui, cântăreț. Iată cum arată în prezent mezinul familiei Stratan.

Fratele Cleopatrei Stratan s-a transformat într-un puști adorabil

Cezar a devenit cunoscut publicului larg la vârsta de 9 ani, când a lansat piesa „Mami”, în colaborare cu mult mai celebra sa soră, Cleopatra. Piesa s-a dovedit a fi un real succes, prinzând la public de la prima audiție. Anii au trecut, iar Cezar și-a luat rolul de muzician în serios. Dirijat de tatăl său, dar și mânat de ambiția surorii sale, mezinul familiei încearcă să-și contureze o carieră în industria muzicală.

De altfel, acum doi ani, când lansa acea piesă alături de sora sa, Cezar declara în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” că visul lui este să ajungă cântăreț și… boxeur. „Vreau să mă fac cântăreţ şi boxeur”, a declarat el în emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”

Cum arată acum Cezar Stratan

Ei bine, asemenea surorii sale, Cezar este prezent pe toate rețelele de socializare. Acolo, el a postat deja primele cadre din videoclipurile sale, „lăudându-se” cu reușitele de pe plan muzical. Se regăsesc, însă, și fotografii alături de idolii săi, precum Smiley ori Dorian Popa.

Cât despre înfățișarea lui, Cezar nu mai este un copil. Are 11 ani și se îndreaptă cu pași reprezi spre pre-adolescență. S-a înălțat și seamănă perfect cu tatăl său, Pavel Stratan, părând chiar sosia lui perfecta. Cel mai recent single al lui Cezar este „Altă dată”, care a fost lansat în iulie anul trecut. Videoclipul de pe Youtube are deja peste 3,4 milioane de afișări și este produs de casa de discuri CAT Music, cea care se ocupă și de cariera muzicală a surorii sale, Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: