Redactia.ro
Home » Știri » Cezara, fiica cea mare a lui Emil Boc, dă lecții de Drept pe Tik-Tok. Video-urile care au devenit virale

Cezara, fiica cea mare a lui Emil Boc, dă lecții de Drept pe Tik-Tok. Video-urile care au devenit virale

GALERIE FOTO (10) Cezara, fiica cea mare a lui Emil Boc

Emil Boc a obținut detașat un nou mandat la Cluj! Clujenii sunt de părere că Emil Boc a adus multe beneficii orașului și a schimbat numeroase lucruri în cele patru mandate pe care le-a avut consecutiv.  Politicianul se poate bucura de o carieră de succes, dar și de o familie frumoasă. Acesta are două fete minunte, Cezara și Patricia, care au decis ce vor să facă pe viitor.

Cezara, fiica cea mare a lui Emil Boc, dă lecții de drept pe Tik-Tok. Video-urile care au devenit virale

Emil Boc, în vârstă de 54 de ani a reușit să câștige cel de-al cincilea mandat de primar în orașul Cluj-Napoca. Locuitorii orașului au decis că îl vor în continuare pe Emil Boc să le fie primar.

Ei bine, cu o carieră de succes și cu o familie frumoasă, politicianul se poate declara un bărbat împlinit. Fiica cea mare a politicianului, Cezara a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, iar părinții săi i-au fost alături la festivitate. De asemenea, fiica cea mică a soților Boc a fost admisă la Facultatea de Medicină Dentară din Cluj.

În prezent, fiica cea mare a acestuia este vedetă pe TikTok. Cezara face furori pe TikTok cu videoclipurile ei. Mai exact, tânăra ține lecții de drept exemplificând anumite situații legate de legislație des întâlnite în țară. Astfel, urmăritorii ei îi pot trimite mesaje pentru a fi lămuriți în legătură cu o problemă legislativă. Cezara are 135.0 mii de urmăritori pe TikTok și 2,3 milioane de aprecieri.

@cezikezizezi

Reply to @stefan_titisan #drept #lectiededrept #invatapetiktok #edutok

♬ original sound – cezi

Emil Boc i-a cumpărat un apartament fiicei sale

Fostul premier al României, Emil Boc i-a cumpărat fiicei sale mai mare, un apartament. În 2015, primarul Clujului a achiziționat un apartament de 63 de metri pătrați în Cluj, care a fost trecut pe numele fiicei sale, Cezara. Se pare că edilul a recompensat-o pe fiica sa pentru rezultatele la învățătură, fiind admisă la acea vreme la Facultatea de Drept.

Emil Boc a fost întotdeauna discret cu viața sa personală, ținându-și familia departe de ochii presei. Emil și Oana Boc sunt căsătoriți de 26 de ani. Soția edilului este lector univ. dr. la departamentul de Limba română și lingvistică generală din cadrul Universității “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: