Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj, adio Europa League! “Arbitrul ne-a scos din Europa”

CFR Cluj, adio Europa League! “Arbitrul ne-a scos din Europa”

CFR Cluj rateaza calificarea, Europa League, Edi Iordănescu

CFR Cluj a ratat primăvara europeană. Elevii lui Edi Iordănescu au condus la Berna, dar au pierdut până la final cu 1-2, după ce arbitrul le-a acordat elvețienilor un penalty inventat. Bălgrădean a fost eliminat în prelungiri. Sezonul trecut campioana României a jucat în primăvara europeană.

“Din păcate pentru CFR Cluj și pentru România s-a terminat drumul nostru în cupele europene. Arbitrul ne-a scos din Europa”, a spus Cristi Bălgrădean, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Clujenii au sperat într-o calificare doar câteva minute. Debeljuh a trimis în poartă o minge expediată în bară de Rondon în minutul 84. În prelungiri, portarul Bălgrădean a văzut roșu și a fost eliminate. Benoit Bastien a decis că a comentat la penalty-ul acordat elvețienilor de la Young Boys. Sandomierski a intrat în locul său, dar Nsame a marcat. Nici nu s-a bucurat bine că a fost eliminate pentru un fault la Burcă. Gazdele au mai înscris un gol prin Gaudino, și a stabilit scorul final 2-1. Young Boys, care merge în șaisprezecimile Europa League.

“Echipa a făcut un meci excelent. Acest arbitru a fost penibil. Ce să mai vorbim despre cei din Liga I. Nu știu cum poate arbitra la un asemenea nivel”, a tunat și Camora.

Antrenorul clujenilor indignat

Edi Iordănescu, antrenorul clujenilor a arătat și el cu degetul spre arbitrii. tehnicianul spune că alegerea brigăzii a fost total nefericită.

“Simt că a fost o mare nedreptate. Echipa a gestionat foarte bine momentele de joc, a avut atitudine. Tactic ne-am organizat foarte bine. Au făcut ceea ce am plănuit. A fost un adversar foarte valoros, campioana Elveției. Am avut ocazii mari, am produs ocazii. Tot planul a mers bine până în ultimul moment. Delegarea este total nefericită. Aceasta brigadă de francezi nu ar fi trebuit să fie aici. Nimeni nu a cerut penalty. Nici măcar elvețienii. Până și ei au fost uimiți când l-au primit”, a spus antrenorul Edi Iordănescu, pentru Digi Sport.

„Eu nu am mai văzut un asemenea penalty. Nu știu exact ce a vrut arbitrul să facă. Sunt foarte dezamăgit. Să pierzi în asemenea manieră un meci în care ai jucat foarte bine…Nu știu dacă cineva ar fi dat penalty la acea fază”, a declarat și fostul selecționer, Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: