Redactia.ro
Home » Sport » CFR – Viitorul 0-0! Gică Hagi: „Suntem mai buni acasă”

CFR – Viitorul 0-0! Gică Hagi: „Suntem mai buni acasă”

CFR - Viitorul 0-0

CFR – Viitorul 0-0. După remiza din Gruia, Hagi încă tremură pentru accederea în play-off.

Viitorul a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 0-0. După meci, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul. Antrenorul clujenilor a declarat că arbitrul i-a refuzat echipei sale un penalty.

„De obicei, 0-0 nu e scor care mă supără, dar acum da! Am avut 5 ocazii mari, ei au avut 2. A mai fost un penalty la Costache, a dat în minge şi de Nooijer l-a lovit. Dar nimeni nu zice nimic, e al doilea meci în care nu primim penalty. Nici când jucăm în deplasare nu suntem arbitraţi aşa”, a spus Petrescu, la Digi Sport.

De partea cealaltă, echipa lui Gică Hagi tremură încă pentru accederea în play-off.

„CFR are un joc mai puternic decât noi. Sunt mai buni acasă. Echipa a încercat să joace. Am fost foarte surprinși la început, iar după am avut câteva ocazii, cu toate că ei au controlat jocul. Ştiam că vor folosi cel mai bun 11 pentru a face o repetiție înaintea meciului cu Sevilla. Le-am urat succes pentru partida din Europa League. Veneam după un eșec nemeritat cu Craiova, având un moral scăzut. Suntem oameni, nu poate să-ți iasă în fiecare zi tot ceea ce gândești”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Clujenii se gândesc la duelul cu Sevilla

CFR Cluj va juca în șaisprezecimile Europa League cu Sevilla, joi 20 februarie, în Gruia. Ardelenii au putut pune pe lista UEFA doar 19 jucători. Dan Petrescu a decis să se bazeze pe: Sandomierski, Arlauskis, Hindrich* , Burcă, Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor, Ispas, Aurelio, Djokovic, Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, Pop*, Petrila*, Joca*, Păun, Omrani, Traore, Rondon. (* jucători incluși pe lista B)

„E o echipă care joacă pe posesie, ca Viitorul. Eu prefer să joc cu o echipă care câştigă, să fie siguri şi să nu ne bage în seamă. Dar acum vor veni foarte montaţi după rezultate proaste,” a spus antrenorul CFR-ului.

Citeşte şi: Manchester City, pedeapsă fără precedent de la UEFA! Suspendată din cupele europene

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: