Redactia.ro
Home » Monden » Chef Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Marian Godină

Chef Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Marian Godină

GALERIE FOTO (3) Chef Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani

Chef Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Spre surprinderea tuturor, Florin Dumitrescu a luat permisul la vârsta de 33 de ani. Bucătarul și-a făcut curaj și a făcut școala de șoferi, iar rezultatul a fost postat de acesta pe rețelele de socializare. Ce mesaj le-a transmis fanilor săi?

Chef Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Marian Godină

Chef Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Motiv de petrecere în familia Dumitrescu. Chef Florin Dumitrescu a reușit să ia carnetul de conducere la 33 de ani. Vedeta de la Antena 1 a trecut examenul cu brio, iar într-o postare recentă pe Facebook, Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii că a obținut permisul. „Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă ?? Mulțumesc instructorului meu de la care am învățat cum să îmi depășesc frică de sală, legislație, dar și cum să conduc să iau admis cu 0 greșeli la traseu!”, a notat bucătarul. Chef-ul s-a pozat și cu instructorul care l-a învățat să conducă, fiind extrem de fericit alături de rezultat. Cea care l-a susținut a fost Cristina, soția sa.

Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere

Motivul pentru care nu a avut permis de conducere până acum este faptul că bucătarului îi este frică de viteză. ”Nu am nimic cu piloții de raliu. Eu personal nu sunt un fan al acestui sport din cauza faptului că nu am permis de conducere și al doilea lucru este că mie îmi este frică de viteză. Am zis-o.”, a mărturistit chef Florin Dumitrescu pe parcursul emisiunii Chefi la cuțite. Ei bine, se pare că și-a învins această teamă și în curând va deveni un șofer cu acte în regulă.

La scurt timp după ce a anunțat această veste, internauții s-au întrecut în comentarii pentru a-l lăuda pe Dumitrescu, iar printre aceștia s-a numărat și celebrul polițist Marian Godină. Acesta i-a lăsat un mesaj de-a dreptul amuzant, motiv pentru care a reușit să strângă 7 mii de aprecieri. „Bravo, te așteptăm!„, a fost mesajul lui Godina.

Mesajul lui Marian Godina la postarea lui Dumitrescu

Florin Dumitrescu are o căsnicie frumoasă alături de Cristina

Povestea de dragoste dintre Florin și Cristina Dumitrescu este una extrem de frumoasă. Aceasta a venit în restaurantul în care el lucra pentru a degusta un nou fel de mâncare și așa a început relația lor. Soția lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, dar pe lângă acest lucru, i-a demonstrat soțului său că are și alte calități.

Cristina povestea că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partner avea să-i devină soț. „După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu. Cei doi s-au căsătorit în 2014, după patru ani de relație și au împreună două fetițe minunate. ”Au fost câteva momente în viaţa mea în care am fost mândru de mine. Am câştigat campionate Naţionale şi municipale la polo în copilărie. Am găatit pentru mese importante şi împreună cu echipele de bucătari din care am făcut parte am scos service-uri demne de cartea recordurilor. Am ajuns să fiu primul jurat MasterChef sub 25 de ani din lume. Am ajuns să fiu Chef-ul Hell’s Kitchen la 27 de ani, primul din lume. Am început să gătesc şi să învăţ oameni să gătească cu ajutorul Bucătăriei Lidl. Am un restaurant de succes şi o echipă frumoasă de care sunt mândru, bucătari, ospătari şi management. Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta”, spunea vedeta de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: