Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala „Chefi la cuțite”. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu consideră că Narcisa Birjaru nu merita să câștige marele premiu

Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala „Chefi la cuțite”. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu consideră că Narcisa Birjaru nu merita să câștige marele premiu

GALERIE FOTO (2) Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala Chefi la cuțite.

Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala „Chefi la cuțite”. Concurentul din echipa albastră este de părere că Narcisa Birjaru nu ar fi trebuit să câștige marele premiu al emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Ștefan Borleanu a fost dezamăgit de faptul că nu a ajuns în finala reality show-ului, menționând că mai avea multe de demonstrat.

Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala „Chefi la cuțite”. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu consideră că Narcisa Birjaru nu merita să câștige marele premiu

Ștefan Borleanu, nemulțumit de finala „Chefi la cuțite”. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțit s-a terminat miercuri, 16 iunie, iar marele premiu a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cu toate astea, multă lume nu a fost de acord cu acest rezultat. Printre aceștia se numără și Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Acesta nu a ajuns în marea finală a emisiunii, și este de părere că el și alți concurenți ar fi avut mai multe de demonstrat în proba finală. Acesta a postat un mesaj pe Instagram, în care susține că nu a are ce să învețe de la Narcisa. „Îmi pare rău să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să mă frustreze situația, dar am trecut peste”, a notat el pe Instagram.

Ștefan este de părere că un bun bucătar ar înseamna că facă ceva mai mult decât o tocăniță, făcând referire la câștigătoarea sezonului 9. „Bucătăria, pentru mine, înseamnă mult mai mult decât o tocăniță, suntem în 2021 și trebuie să evoluăm, să ne ajutăm de tehnologie. Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitări Elena Matei! Te-ai descurcat bine! Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăț!”, a mai scris Ștefan Borleanu pe rețelele de socializare. Această reacție a fostului concurent a venit după ce Florin Dumitrescu le-a transmis fanilor pe InstaStory să nu mai judece concurenții care au ajuns în marea finală.

Mesajul postat de Stefan Borleanu

Telespectatorii, dezamăgiți de finala Chefi la cuțite

După ce s-au aflat concurenții care au intrat în finala Chefi la cuțite, telespectatorii au fost nemulțumiți de acest lucru, declanșându-se un adevărat scandal în mediul online.

De parcă nu era de ajuns, faptul că Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite, a provocat un adevărat cutremur în rândul internauților. ”Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”.”Cât tupeu să ai să te lauzi cu premiul câștigat de fapt de alții!! Ești doar un caz social nicidecum un bucătar!”, ”Cum e, Narcisa ? Vită o face Alex , tu câștigi și el ia banii?”, ”Ai furat premiul unor bucătari care tot concursul au muncit și au demonstrat că merită să câștige!”, ”Nu merită în finală, bucătării adevărați ți-au făcut multe farfurii, degeaba ai gust dacă nu știi bucătărie și rețete, emisiune măsluită, dai bucătari buni afară și bagi în finală amatori, jalnic”, sunt doar câteva dintre comentariile la adresa Narcisei. Narcisa a recunoscut că, în ciuda faptului că a fost o surpriză că a ajuns în finală, a sperat în fiecare secundă că va câștiga marele premiu al emisiunii de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: