Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Cum a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Cum a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi

GALERIE FOTO (6) Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021.

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să ajungă în istoria emisiunii ca fiind prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, a intrat în competiție cu o ambiție uluitoare. Povestea de viață a tinerei a impresionat-o pe Gina Pistol.

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Cum a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat, miercuri, 16 iunie, iar câștigătorul reality show-ului a fost o adevărată surpriză atât pentru cei trei chefi, cât și pentru telespectatorii emisiunii. Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9, fiind și prima femeie care a reușit să primească trofeul emisiunii culinare.

Concurenta lui Scărlătescu a intrat în competiție cu o atitudine pozitivă și plină de curaj, dovedind că talentul său culinar este unul special și unic. Încă din audiții, tânăra în vârstă de 24 de ani a reușit să o impresioneze pe Gina Pistol. Emoționată, Narcisa a început să plângă în timp ce își povestea viața, fiind copleșită de tot ce i se întâmplă. Tânăra a venit la audiții însoțită de soțul său, cei doi având o poveste de dragoste extrem de frumoasă. Concurenta de etnie romă a declarat că s-a măritat imediat după ce a terminat școala generală, mai exact, de la vârsta de 14 ani. Aceasta a declarat că, deși în etnia lor copiii sunt căsătoriți devreme, în cazul lor a fost vorba despre dragoste adevărată. „Provin din familie roma. La noi, traditia este sa te mariti de mica. Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni. Sunt alte etnii unde parintii te promit cuiva. La mine nu este asa, pur si simplu eu si cu iubitul meu ne-am intalnit undeva, ne-am placut, am facut scoala generala si in primul an de liceu ne-am casatorit. Si de atunci suntem de nedespartit, suntem impreuna de noua ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cutite„.

În audiții, Narcisa i-a uimit pe cei trei chefi cu o rețetă proprie. Concurenta a gătit un hamburger, exprimându-și dorința de a intra în echipa lui Cătălin Scărlătescu, ceea ce s-a și întâmplat. Încă din bootcamp, le-a dovedit celor trei jurați că nu s-au înșelat când i-au oferit cele trei cuțite. Narcisa a fost prima dintre colegii ei care a mers mai departe în bootcamp după prima probă. A pregătit un sendviș cu ceafă de porc, iar cei trei chefi au rămas fără cuvinte. În final, Narcisa Birjaru a primit tunica mov, intrând în echipa lui Scărlătescu.

Narcisa Birjaru a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro

Când și-a auzit numele strigat, la sfârșitul semi-finalei, tânăra a izbucnit în lacrimi. Concurenta a repetat de mai multe ori că nu se aștepta să ajungă în Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite. „Nu cred ca e adevarat! Faceti misto de mine! Multumesc din suflet! Nu m-am asteptat sa ajung niciodata pana aici. Nu m-am asteptat ca voi gati atat de bine incat sa impresionez atatia oameni. Pur si simplu nu m-am asteptat ca eu sa ajung sa fac parte dintr-o finala. Am crezut ca e o gluma.Niciodata nu am fost undeva si sa fiu atat de recunoscuta. Niciodata nu mi s-a apreciat munca cum mi s-a apreciat aici”, a spus Narcisa.

Miercuri, 16 iunie, Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu al emisiunii, plecând acasă cu 30.000 de euro. Mai mult, tânăra va primi și titlul de cel mai bun bucătar din România. Scărlătescu s-a declarat impresionat de talentul Narcisei, anunțând că atunci când își va deschide restaurantul mult visat, concurenta în vârstă de 24 de ani se va afla printre angajații săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: