Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite”. Fanii emisiunii sunt nemulțumiți

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite”. Fanii emisiunii sunt nemulțumiți

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a câștigat marele premiu al emisiunii culinare, fiind și prima femeia care a câștigat show-ul „Chefi la cuțite”. Cu toate astea, telespectatorii sunt nemulțumiți de rezultatul finalei, motiv pentru care s-a creat un scandal imens în mediul online.

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite”. Fanii emisiunii sunt nemulțumiți

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite”. Miercuri seara, sezonul 9 al emisiunii culinare a ajuns la sfârșit, iar pentru prima oară în istoria reality show-ului, câștigătorul este o femeie. Este vorba despre Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final, iar ultima bandă și-a anunțat câștigătorul. După zeci de battle-uri, sute de emoții și multe conflicte, cei trei finaliști ai emisiunii au avut parte de sentimente intense. Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru au fost cei trei bucătari care s-au duelat în finala Chefi la cuțite, care a avut loc miercuri, 16 iunie.

Câștigătoarea marelui premiu este Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, aceasta fiind prima femeie care primește trofeul reality show-ului de la Antena 1. Emoționată, Narcisa a a declarat că nu se aștepta ca ea să fie marea câștigătoarea a sezonului 9. „Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite”, a spus Narcisa Birjaru în momentul în care i-a fost anunțat numele.

La capitolul desert, Narcisa a pregătit un mușchi de vită cu piure de cartofi dulci, chipsuri de cartofi și sos de soia cu mirin. Cătălin Amarandei a impresionat juriul cu black cod, scoici Saint Jacques cu crustă de pui crispy și piure de conopidă. De cealalată parte, Elena Matei a ales să prepare monk fish, textură de conopidă și piure de topinambur.

Narcisa a fost ajutată de Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez, Theo Costache. Tânăra a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, dar trofeul sezonului nu este singurul lucru pe care Narcisa l-a dus acasă, ci va purta și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Fanii emisiunii, nemulțumiți de câștigătoarea Chefi la cuțite

Cu toate astea, telespectatorii emisiunii au fost nemulțumiți de rezultatul concursului, acuzând producătorii că au favorizat-o pe tânără.

Așadar în mediul online s-a produs un adevărat scandal, și atât pe pagina Narcisei de Instagram, cât și a emisiunii, apar comentarii jignitoare. ”Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”, „Cât tupeu să ai să te lauzi cu premiul câștigat de fapt de alții!! Ești doar un caz social nicidecum un bucătar!”, ”Cum e, Narcisa ? Vită o face Alex , tu câștigi și el ia banii?”, ”Ai furat premiul unor bucătari care tot concursul au muncit și au demonstrat că merită să câștige!”, ”Nu merită în finală, bucătării adevărați ți-au făcut multe farfurii, degeaba ai gust dacă nu știi bucătărie și rețete, emisiune măsluită, dai bucătari buni afară și bagi în finală amatori, jalnic”, sunt doar câteva dintre comentariile postate în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: