Redactia.ro
Home » Monden » Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am dus distracția prea departe…”

Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am dus distracția prea departe…”

Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am dus distracția prea departe...”

Bucătarul Chef Florin Scripcă, cunoscut sub numele de Chef Foa, s-a aflat recent în mijlocul unei controverse când a fost oprit de poliție pentru un control de rutină și ulterior a obținut rezultate pozitive la testul de prezență a substanțelor psihoactive. Acest incident nefericit a condus la o anchetă penală împotriva expertului culinar. Ca răspuns la acuzații, Chef Foa a scris un mesaj sincer, exprimându-și regretul pentru acțiunile sale și asumându-și responsabilitatea pentru comportamentul său. Iată detaliile!

Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan

Incidentul a avut loc pe 23 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, când ofițeri de poliție din Brigada Rutieră l-au oprit pe bucătarul celebru pentru un control de rutină. După testarea preliminară cu aparatul Drugtest, s-a constatat prezența de indicii referitoare la două substanțe psihoactive, ceea ce a dus la conducerea sa la sediul I.N.M.L. pentru prelevarea de mostre biologice. În plus, în timpul controlului corporal, au fost descoperite patru țigarete suspectate că conțin substanță vegetală cu miros înțepător.

În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, conform informațiilor transmise de Poliția Română.

Chef Foa: „Am dus distracția prea departe…”

În urma acestui incident, Chef Foa a scris un mesaj în care și-a exprimat regretul pentru acțiunile sale, recunoscând că totul a fost consecința unei distracții dusă la extrem. El și-a cerut scuze fanilor și celor care au fost dezamăgiți de comportamentul său, cu toate că aceștia îl cunosc de mulți ani.

„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit. Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu”, a spus Florin Scripcă alias Chef Foa, pe rețelele de socializare.

În urma mesajului transmis fanilor, Chef Foa a decis să se retragă pentru o perioadă din toate activitățile sale. El dorește să petreacă timp alături de familie și persoanele apropiate pentru a trece mai ușor peste acest episod nefericit. Chef Foa a adăugat:

„Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a mai spus Chef Foa, pe contul lui oficial de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chef Foa (@florin_scripca)

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: