Redactia.ro
Home » Știri » Un celebru bucătar român, prins drogat în trafic. Chef Foa, depistat pozitiv la cocaină şi canabis

Un celebru bucătar român, prins drogat în trafic. Chef Foa, depistat pozitiv la cocaină şi canabis

Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am dus distracția prea departe...”
Un celebru bucătar român, prins drogat în trafic. Chef Foa, depistat pozitiv la cocaină şi canabis. Iată detaliile!

Un celebru bucătar român, prins drogat în trafic

Chef Foa, celebrul bucătar cunoscut și sub numele său real, Florin Scripcă, a fost prins într-o situație compromițătoare. Acesta a fost oprit de către polițiști în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise, cocaină și cannabis, în timp ce conducea un autovehicul în zona Charles de Gaulle din București.

Chef Foa, depistat pozitiv la cocaină şi canabis

Incidentul a avut loc în data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, atunci când polițiștii din Brigada Rutieră au decis să efectueze un control de rutină asupra vehiculului condus de celebrul bucătar în vârstă de 41 de ani. După ce a fost supus unui test preliminar cu aparatul Drugtest, s-au evidențiat indicii care sugerau prezența a două substanțe psihoactive în organismul său.

Aceste constatări au dus la conducerea lui Chef Foa la sediul Institutului Național de Medicină Legală (I.N.M.L.) pentru a i se preleva mostre biologice. În timpul efectuării controlului corporal, polițiștii au găsit patru țigarete cu un miros înțepător, presupus a conține substanță vegetală.

Polițiștii au deschis un dosar penal

În urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea prevăzută și pedepsită de articolul 336 alineatul 2 din Codul Penal, în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a transmis Poliția.

Florin Scripcă, cunoscut sub numele de Chef Foa, a devenit o figură prominentă în România, mai ales datorită rolului său de jurat în emisiunea de televiziune „MasterChef”. Cariera sa culinară a început în Londra, unde a lucrat o perioadă pentru celebrul bucătar Jamie Oliver, fiind apreciat pentru talentul său în bucătărie.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: