Redactia.ro
Home » Știri » Cimitirul din Franța care te „vindecă” de infertilitate. Cum este posibil așa ceva

Cimitirul din Franța care te „vindecă” de infertilitate. Cum este posibil așa ceva

GALERIE FOTO (5) Cimitirul din Franța care te vindecă de infertilitate.

Cimitirul din Franța care te „vindecă” de infertilitate. O poveste de-a dreptul nemaiîntâlnită circulă în mediul online. Se pare că cimitirul Pere Lachaise din Paris ar vindeca femeile care suferă de infertilitate. Ei bine, metoda este de-a dreptul șocantă.

Cimitirul din Franța care te „vindecă” de infertilitate. Cum este posibil așa ceva

Cimitirul din Franța care te vindecă de infertilitate. Multe femei din întreaga lume suferă de infertilitate, iar tratamentele sunt constisitoare și de durată. Recent, în mediul online circulă o poveste șocantă și nemaiîntâlnită, referitoare la femeile care suferă de această bolă. Mai exact, este vorba despre un cimitir din Franța care vindecă femeile de infertilitate. Vloggerul Alex Daragiu a vorbit în emisiunea sa despre un subiect surprinzător.

Tânărul și-a obișnuit fanii cu cele mai fierbinți subiecte care au devenit virale pe Internet. Acesta a declarat că cimitirul Pere Lachaise din Paris a devenit celebru, dintr-un motiv cu adevărat inedit. Povestea începe odată cu moartea jurnalistului Victor Noir. Acesta a fost împușcat și ucis de prințul Pierre Bonaparte, un văr al împăratului francez Napoleon al III-lea. El a fost înmormântat în Cimitirul Pele Lachaise din PAris, devenind un simbol al fertilității. Deasupra mormântului său a fost construită o statuie care reprezintă corpul jurnalistului.

La acea vreme, editorul ziarului la care Victor lucra, se afla în conflict cu prințul Bonaparte, iar motivul rivalității ar fi fost un articol critic despre Napoleon Bonaparte. Prințul a chemat trădătorii și i-a provocat la duel. Noir a fost trimis în numele editorului și a fost ucis. Moartea sa a devenit un adevărat simbol al nedreptății, câștigând titlul de martir al Parisului. Mai mult, ucidea lui a nemulțumit publicul și a dus la detronarea lui Napolean al III-lea. Mormântul său a devenit aproape un altar pentru femeile din întreaga lume, pentru că statuia sa este considerată un simbol al fertilității. În anul 1891, trupul său a fost mutat la cimitirul din Paris și unui sculptor i s-a dat ordine să construiască o statuie. În prezent, statuia din bronz și-a cam pierdut culoarea în unele zone, pentru că multe femei o sărută pentru a le aduce noroc în relație sau pentru a le vindeca de infertilitate.

Statuia lui Noir, „iubită” de milioane de femei

Așadar, s-a construit un adevărat mit în jurul acestei statui. Se spune că dacă femeile ating piciorul drept al statuii, rămân însărcinate. Cimitirul parizian găzduiește multe celebrități, inclusiv pe Oscar Wilde și Jim Morrison. Mormântul lui Oscar Wilde este extrem de popular, iar multe femei au acoperit locul cu flori și urme de ruj, semn că și acesta este considerat un miracol.

Mormantul lui Morrison

Artistul care a construit statuia lui Victor a ales să-i facă o umflătură considerabilă sub curea. În anii 70, a apărut mitul conform căreia frecatul zonei înghinale și sărutul statuii pe buze ar îmbunătăți fertilitatea femeilor și ar avea o viață amoroasă bună. Acest efect se poate vedea cu ochiul liber pe statuie, pentru că buzele și zona inghinală sunt lucioase de la numeroasele atingeri, în timp ce alte zone ale statuii sunt de culoarea bronzului oxidat. În 2004, în jurul statuii lui Noir s-a ridicat un grad, pentru ca aceasta să nu mai fie atinsă. Dar acest lucru nu a ținut mult pentru că femeile s-au supărat și au distrus gardul.

Mormantul lui Morrison
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: