Redactia.ro
Home » Monden » Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021. Telespectatorii au fost impresionați de prestația scenică

Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021. Telespectatorii au fost impresionați de prestația scenică

GALERIE FOTO (8) Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021

Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021. Sâmbătă, Next Star 2021 a ajuns la final, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat câștigătorul emisiunii. Marele premiu a mers la Școala Rece care i-a convins pe telespectatori cu talentul elevilor săi.

Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021. Telespectatorii au fost impresionați de prestația scenică

Cine a câștigat marele premiu la Next Star 2021. Finala Next Star 2021 a avut loc sâmbătă, 17 iulie. Cel de-al zecelea sezon al show-ului a luat sfârșit, iar Dan Negru a anunțat câștigătorul competiției. Așadar, Școala Rece a fost cea care a plecat acasă cu premiul în valoare de 20.000 de euro. Loredana Groza, Dorian Pop și Ștefan Bănică Jr. au avut ocazia de a juriza pentru ultima dată în sezonul 10 al emisiunii. În finala Next Star, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 de DA în finala de jurați. Telespectatorii au putut decide prin SMS cine e marele câștigător.

După multe momente de agitație și emoții, concurenții au aflat cine va merge acasă cu premiul. Atât jurații, cât și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, muzică, umor, dans și acrobație, iar după 8 ediții în care concurenții au venit pe scenă cu momente uimitoare, competiția a ajuns la final. Dintre cei 8 finaliști, cea care a fost desemnată câștigătoarea Next Star este Școala Rece. „Îl avem, da, trofeul Next Star. V-ați făcut treaba: Loredana, Ștefan Bănică, Dorian. Acum e treaba celor care ne privesc la televizor. Îi știți, i-ați adus în finală. Start Vot”, a fost anunțul lui Dan Negru.

Românii au fost uimiți de talentul elevilor de la Școala Rece, așa că au intrat în posesia marelui premiu. Dintre toți concurenții care au pregătit momente fenomenale la Next Star 2021 doar unul a putut să câștige. Publicul a fost emoționat de momentul Școlii Recea, așa că i-au votat pe elevi să câștige premiul de 20.000 de euro.

Școala Gimnazială Recea, moment de senzație la Next Star

Școala Gimnazială Recea a reușit să impresioneze pe toată lumea cu numărul de acrobație pe care l-au prezentat pe scenă în marea finală Next Star 2021. Elevii au reușit să-i lase mască pe cei trei jurați, atunci când au văzut ce acrobații perfecte și periculoase fac. Membrii școlii au avut curajul de a arăta cele mai riscante poziții pentru a le ieși momentul de-a dreptul dificil. Școala Gimnazială Recea a fost urmărită de membrii celui mai cunoscut circ din România, și anume Circul Bellucci, care i-a încurajat pe tineri și le-au făcut o invitație surprinzătoare.„Noi suntem o mână de copii de la sate. Unii sunt nevoiași. Noi pentru astăzi ne-am propus să ne iasă totul bine. Nu ne gândim la marele premiu. Avem emoții foarte mari”, au spus copiii.

Jurații s-au declarat surprinși de numărul elevilor, filmând fiecare momentul spectaculos. „Cât de tare! Frumos show-ul! Bravo! Wow!E frumoasă viața de circar, dar e extrem de grea”, a spus Dorian Popa, care a lucrat alături de circul Bellucci în emisiunea lui Nea Mărin. De asemenea, și Ștefan Bănică Jr. i-a lăudat pentru performanța lor. „Voi îmi păreți mie ca o mare familie, așa îmi păreți mie. Știți să vă coordonați și să vă concentrați. Nu am cum să nu observ asta. Pentru mine sunteți o mare revelație. E minunat ce am văzut. Răspunsul meu e Da, iubiților”, le spune Ștefan Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: