Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost iubitul Andreei Bălan, înainte de Keo. Se logodise cu el în 2005, dar relația s-a sfârșit prost

Cine a fost iubitul Andreei Bălan, înainte de Keo. Se logodise cu el în 2005, dar relația s-a sfârșit prost

GALERIE FOTO (2) Cine a fost iubitul Andreei Bălan

Cine a fost iubitul Andreei Bălan, înainte de Keo. Artista nu a avut prea multe relații în viața ei, însă toate s-au dovedit a fi serioase. La doar 15 ani, Andreea Bălan ridicase un semn de întrebare asupra relației dintre ea și unul dintre dansatorii săi, Ionuț Manea. Alături de el a dansat în videoclipul melodiei care a înnebunit toată România – ”Moșule ce tânăr ești”.

Andreea Bălan a explicat care a fost cu adevărat relația dintre ea și cunoscutul dansator:

Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi ndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt’, a declarat Andreea Bălam, potrivit Viva.ro!.

Cine a fost iubitul Andreei Bălan, înainte de Keo. Se logodise cu el în 2005, dar relația s-a sfârșit prost

După presupusa relație cu Ionuț Manea, Andreea Bălan s-a mutat în București. Pe atunci avea doar 20 de ani. S-a îndrăgostit de compozitorul Teo Păcurar. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 ani. Cu un an înainte de despărțire, Andreea Bălan a spus pentru prima oară în viața ei ”DA”. Din păcate, lucrurile nu au continuat ”conform planului„ iar cei doi s-au despărțit. Motivul ar fi fost că Andreea nu a dorit să se mute la Bistrița cu logodnicul ei, acolo unde locuiau părinții acestuia.

Asa
Așa arată acum Teo Păcurar

Andreea Bălan, viața amoroasă

La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan a început o relație cu Keo. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani și au realizat câștiguri financiare impresionante. Totul a fost distrus în momentul în care Andreea Bălan a aflat despre relația pe care artistul o avea în paralel cu o blondină focoasă. Scandalul dintre cei doi a durat luni la rând și au aruncat cu săgeți pline de reproșuri unul în celălalt. Au încercat să se apare atacându-se, iar la final Keo a rămas alături de amantă.

Andreea a trecut printr-o perioadă de redescoperire. S-a redescoperit alături de americanul Michael, un fost pușcaș marin. Cei doi au călătorit în lung și-n lat. Relația lor a durat aproximativ un an.

Când în sfârșit credea că și-a găsit sufletul pereche, blonda de la ”Andre” a mai primit o lovitură sub centură. Relația minunată pe care o afișa alături de George Burcea s-a încheiat, din nou, cu scandal. De data aceasta unul mai mic. Dar haideți să ne amintim cum a început relația lor. Andreea și George Burcea s-au cunoscut la filmările vidioclipului piesei ”Rece”. Piesa avea un mesaj direct către fostul său partener, Keo. L-a ales pe George pentru a juca în videoclip pentru că semăna cu Keo, dar a decis să-l păstreze în viața ei.

“Bărbatul este actor. Mi s-au dat mai multe propuneri, dar eu l-am ales pe George Burcea, pentru că seamănă cu fostul meu prieten. A jucat excelent. În scenariu sunt prevăzute anumite scene: trebuie să ne certăm, să ne iubim, la un moment dat el cade în genunchi, se roagă de mine să îl iert, pentru că m-a înşelat, exact cum s-a întâmplat în realitate cu Keo. Mă uitam în cameră şi mi-am imaginat că în spatele ei este Keo şi că îi spun lui”, povestea Andreea Bălan la vremea aceea.

 

Citește și: Ramon Chicireanu de la Masterchef a murit. Cancerul limfatic l-a răpus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: