Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul iubit al Andreei Esca! Este fiul unuia dintre cei mai mari actori români

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca! Este fiul unuia dintre cei mai mari actori români

Andreea Esca are probleme financiare! Cum a pierdut prezentatoarea 1.000.000 lei din cauza pandemiei

Andreea Esca formează de ani buni o căsnicie frumoasă cu Alexandre Eram. Din mariajul lor au rezultat și doi copii: Alexia și Aris. Până să ajungă o soție și o mamă împlinită, Andreea Esca a avut și alte relații. Iată cine a fost primul ei iubit!

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca! Este fiul unuia dintre cei mai mari actori români

V-ați întrebat vreodată cine a fost primul iubit al Andreei Esca? Ei bine, este vorba despre fiul unuia dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Mai exact, Bogdan Arșinel, copilul lui Alexandru Arșinel.

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romantica. Cei doi au fost iubiti

Foto: Bogdan Arșinel (stanga), Andreea Esca în adolescență (dreapta)

Relația a durat patru ani, pe toată perioada liceului Andreei Esca. În cadrul unui interviu, Andreea Esca a vorbit despre Bogdan Arșinel: „Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Alexandru Arșinel, despre relația Andreei Esca cu fiul lui: ”Erau doi copii frumoși”

Alexandru Arșinel a vorbit și el despre relația fiului său, Bogdan, cu prezentatoarea de știri. Marele actor a relatat că Andreea Esca avea o frumusețe aparte în perioada adolescenței și că forma o relație la fel de frumoasă cu Bogdan Arșinel.

”Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a declarat marele actor pentru ziarulring.ro.

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram

Andreea Esca a fost cea care a făcut primul pas în relația cu Alexandre Eram. El era într-o relație, dar Andreea nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să-l cucerească. Iată ce povestea Andreea Esca într-un interviu:

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca într-un interviu. Citește continuare AICI

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe Alexandre Eram. A făcut eforturi uriașe ca să-l convingă să o bage în seamă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: