Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul soț al Gabrielei Firea. Bărbatul era un om discret

Cine a fost primul soț al Gabrielei Firea. Bărbatul era un om discret

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a mai fost căsătorită înainte de Florentin Pandele. Ea a mai avut o căsnicie cu Răsvan Firea, care s-a stins din viață.

Primul soț al Gabrielei Firea

Gabriela Firea a mai avut o căsnicie în trecut cu Răsvan Firea, care în 2010 a murit, la vârsta de 54 de ani, din cauza unui atac cerebral. Cei doi s-au căsătorit în anul 1993, iar la opt luni după decesul acestuia, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul localității Voluntari, informează Libertatea.

Lui Florentin Pandele, Gabriela Firea i-a dăruit doi băieți pe nume, David Petru și Zian.

Gabriela Firea și Florentin Pandele și-au bătut joc de toți părinții din România. Așa au fost surprinși în prima zi de școală - IMPACT

Pe Răsvan Firea l-a cunoscut în anul 1992, în perioada când era redactor-prezentator, la Radio Contact. Răsvan Firea era un om discret, care apărea rar în public, dar o sprijinea în carieră pe soția lui.

”Așa s-a întâmplat și cu Răsvan. După câteva întâlniri a mers la mama și m-a cerut de soție și am fost căsătoriți 17 ani, pâna s-a întamplat marea nenorocire”, dezvăluia Gabriela Firea, într-un interviu.

Fostul soț al Gabrielei Firea i-a cerut să se recăsătorească

Înainte de moartea sa, Răsvan i-a cerut Gabrielei să se recăsătorească odată ce el va dispărea din această lume.

”Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va ramane numele meu și după căsătoria cu Florin (n.r. Pandele)”, spunea Gabriela Firea într-un alt interviu.

Și Corneliu Vadim Tudor, fostul politician care a murit, a spus acest lucru, cum că fostul soț al Gabrielei Firea i-a cerut acesteia să se recăsătorească.

”El si-a dorit ca Gabriela sa-si refaca viata si sa fie fericita (n.r. Rasvan, fostul sot al Gabrielei Firea). Ma bucur pentru Gabriela, pentru ca este o fata remarcabila, un om cu mult bun simt, o buna scriitoare si o buna ziarista”, a declarat Vadim Tudor.

S-a iscat și un scandal în ziua înmormântării lui Răsvan Firea. Fosta soție a acestuia a reclamat că fosta jurnalistă nu a anunțat-o pe ea și fiul ei despre deces. Carmen Firea a precizat atunci că Răsvan ”a fost îngropat ca un câine”.

”Eu şi fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanţe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine şi nici măcar pe fiul meu, Răzvan Alexandru, cu care mai ţinea legătura. Băiatul meu are 21 de ani, dar este şocat de comportamentul ei. Deşi ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13.00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puţin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum şi l-am găsit deja înhumat. Slujba a durat doar 20 de minute şi nu s-au împărţit pachete aşa cum este obiceiul. A fost îngropat ca un câine, nici nu s-au aşteptat 72 de ore de la deces. Au fost mulţi prieteni ai fostului meu soţ care ar fi vrut să participe la înmormântare, unii dintre ei au venit tocmai din Canada, dar nu au mai apucat decât să depună coroane”, ne-a povestit Carmen Firea, fosta soţie a lui Răsvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: