Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea mai vorbește cu „finul” Liviu Dragnea? Ce a răspuns fostul edil al Bucureștiului

Gabriela Firea mai vorbește cu „finul” Liviu Dragnea? Ce a răspuns fostul edil al Bucureștiului

Gabriela Firea mai vorbește cu „finul”

Gabriela Firea nu mai vorbește cu „finul” Liviu Dragnea, după cum a declarat într-o conferință de presă. Fostul primar al Capitalei a răspuns amuzată că nu mai are de ce să vorbească cu acesta. 

Gabriela Firea nu mai vorbește cu „finul” ei

Gabriela Firea a fost întrebată dacă a mai păstrat legătura cu Liviu Dragnea după ce acesta a intrat la pușcărie. Întrebarea pusă de jurnaliști a venit pe fondul că recent, fostul președinte PSD a avut ziua de naștere.

Fostul primar al Capitalei a mărturisit că nu a mai vorbit nici cu el și nici cu iubita lui, în schimb a fost emoționată de mesajul pe care aceasta l-a postat pe rețelele sociale de ziua lui Liviu Dragnea, potrivit Digi24.

”Nu mai țin legătura cu el, nici cu partenera dansului. M-a emoționat postarea Irinei, îmi pare rău că este acolo unde este și nu doresc asta nimănui. Nu am ținut legătura pentru că nu aveam de ce. Nu cred că e ea vinovată pentru ce s-a întâmplat politic. Indiferent că au fost discuții că cineva sfătuia pe altcineva, e vorba să ne asumăm”, a declarat prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Nicușor Dan este oficial primarul Capitalei

Mărturisirile Gabrielei Firea au avut loc chiar în ziua în care Nicușor Dan și-a depus jurământul în fața prefectului Traian Berbeceanu și în prezența premierului Ludovic Orban.

Noul edil al Capitalei le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare și să dea dovadă de solidaritate, pentru că Bucureștiul se confruntă cu probleme grave.  ”Sunt așa de multe energii în orașul ăsta, că nu se poate să nu reușim!”, a transmis Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: