Redactia.ro
Home » Știri » Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp? ”Acel moment”

Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp? ”Acel moment”

GALERIE FOTO (2) Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp? ”Acel moment”

Narcisa Birjaru a primit o vizită neașteptată, dar spectaculoasă, la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Aceasta lucrează acolo după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”.

Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 de la ”Chefi la cuțite” a tot primit oferte de muncă după ce a plecat acasă cu premiul cel mare, însă job-ul pe care l-a acceptat a fost la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Fosta concurentă a primit chiar și o vizită importantă zilele trecute!

Tânăra a fost remarcată de Valentina Pelinel, soţia lui Cristi Borcea, care a decis să o angajeze la hotelul pe care îl deţine fostul șef de la Dinamo, în Olimp. Recent, Chef Scărlătescu a fost pe litoralul românesc și a trecut să-i facă o scurtă vizită Narcisei Birjaru, care s-a bucurat nespus de mult să-și vadă mentorul.

Cei doi s-au pozat împreună cu Valentina Pelinel chiar în bucătăria hotelului. Soția lui Cristi Borcea le-a dezvăluit fanilor ”vizita secretă” a lui Chef Scărlătescu.

Cine a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp? ”Acel moment”

”Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la muncă, să-i mai dea câte un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Cătălin Scărlătescu”, a scris soția lui Cristi Borcea pe Instagram.

Narcisa Birjaru a fost criticată din cauza tatuajului dedicat lui Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru a fost des criticată de fanii emisiunii ”Chefi la cuțite”, asta pentru că mulți își doreau ca ea să nu câștige. Câștigătoarea și-a făcut un desen simbolic, cu semnătura chefului Cătălin Scărlătescu și l-a tatuat, mai apoi publicând imagine pe rețelele de socializare.

”După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt, vreau să-ți multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut să o am in mine și pentru minunatul om care ești (…) @chef_catalin_scarlatescu, Fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te”, a scris Narcisa Birjaru pe Instagram.


Fanii au criticat-o pe Narcisa și au îndemnat-o să fie originală. Asta pentru că… Riki, concurentul din echipa lui Sorin Bontea, a fost primul care și-a tatuat, în semn de apreciere, autograful primit într-o seară de la mentorul său.

”Copia nu are valoare / Fii originală! Tatuajul cu semnătură l-a făcut primul Riki / Proastă decizie / L-ai copiat pe Riki / Să nu regreți mai târziu, e prea mult / Oribil”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor atunci când au văzut tatuajul Narcisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: