Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Călin Georgescu, premierul propus de alianța AUR? Bărbatul a criticat-o pe Angela Merkel

Cine e Călin Georgescu, premierul propus de alianța AUR? Bărbatul a criticat-o pe Angela Merkel

GALERIE FOTO (2)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este partidul care a obținut un scor neașteptat la alegerile parlamentare din acest an. Așadar, este una dintre formațiunile politice care va ocupa un loc în Parlamentul României. Vicepreședintele AUR, Dorin Lulea, a anunțat propunerea din partea partidului pentru funcția de prim-ministru, Călin Georgescu. Cine este Călin Georgescu?

Cine este Călin Georgescu, premierul propus de AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este partidul care a surprins clasa politică prin scorul pe care l-a obținut la alegerile parlamentare din acest an. Datorită procentajului favorabil, va fi unul din partidele care vor intra în Parlamentul României. Unul dintre liderii formațiunii politice, Dorin Lulea, a anunțat că propunerea AUR pentru funcția de premier este Călin Georgescu. Călin Georgescu este ”un român patriot”, potrivit lui Dorin Lulea.

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a anunțat Dorin Lulea, vicepreședintele AUR pe Facebook, potrivit știrileprotv.ro

Mai mult, potrivit lui Dorin Lulea, Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier,  este expert pe partea de dezvoltare durabilă și a lucrat timp de 17 ani la ONU. Acolo, ar fi deținut mai multe funcții politice.

”Dr. Călin Georgescu este un cunoscut expert internațional în domeniul dezvoltării durabile. A lucrat 17 ani în sistemul ONU, deținând diferite funcții în cadrul Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Programul Națiunilor Unite pentru Mediu și raportor special al ONU pentru deșeurile toxice și periculoase din cadrul Biroului Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului”, a mai explicat liderul AUR.

Dorin Lulea a mai precizat despre Călin Georgescu, cel care este propus ca prim-ministru din partea AUR, că a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul MAE.

”De asemenea, a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României. Este membru al Clubului de la Roma internațional și a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma, în perioada 2013-2015”, a mai precizat reprezentantul AUR.

De altfel, Dorin Lulea a dezvăluit despre Călin Georgescu că a scris mai multe cărți despre dezvoltarea umană și economia României, dar și că are un doctorat pe tema științei solului, obținut la Universitatea de Științe Agronomice din București.

”A scris mai multe cărți de studii prospective privind dezvoltarea umană și progresul socio-economic al României. A contribuit, de asemenea, la capitolele privind mediul și dezvoltarea durabilă din cadrul rapoartelor strategice internaționale privind România. A obținut doctoratul în știință solului la Universitatea de Științe Agronomice din București”,  a mai scris sursa citată.

Călin Georgescu, admirator al lui Trump, critic al lui Merkel

Călin Georgescu, premierul propus de AUR, este și un admirator al lui Trump, dar și un critic față de cancelarul german, Angela Merkel.

”Merkel, cred că ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că ea a distrus poporul german și a distrus aproape întreaga Europă.”, a spus Călin Georgescu într-un interviu pentru TVR.

El a explicat și afirmația lui despre cancelarul german. Potrivit spuselor sale, Angela Merkel ar fi distrus Germania. Tot potrivit spuselor sale, Donald Trump este singurul care a mărturisit adevărul.

”Este, da, pentru că asta e realitatea. În primul rând, ea este condusă de marile corporații. Și așa a distrus poporul german. Ea are o singură misiune și nu știe ce face. Oricum, am o mare compasiune față de ea. Trump, într-adevăr, cred că poporul american are o mare șansă cu Donmald Trump. Adică avea nevoie de un cowboy, avea nevoie de un John Wayne, și asta face Trump, astăzi, greu înțeles, însă este singurul care a început să spună adevărul și să mărturisească adevărul. A venit și după o, probabil cea mai mare catastrofă americană, Barack Obama, care cred, de altfel, că a fost salvat și ar trebui să-i ridice o statuie soției lui, Michelle Obama. Ea l-a salvat, ea a avut leadership.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: