Redactia.ro
Home » Știri » Cine e mama biologică a Elizei, fata născută de cea mai bătrână mamă din România?

Cine e mama biologică a Elizei, fata născută de cea mai bătrână mamă din România?

Adriana Iliescu

Toată lumea a auzit de Eliza, fetița-miracol care a venit pe lume de la cea mai bătrână mamă din lume. La acel moment, Adriana Iliescu ajungea în Cartea Recordurilor pentru calitatea sa de cea mai în vârstă femeie care dă naștere unui copil. Iată cine este, de fapt, Adriana Iliescu.

Cine este mama Elizei, copilul născut de cea mai bătrână mamă din lume

Ajunsă la o vârstă înaintată și fără vreun urmaș, profesoara Adriana Iliescu a decis că vrea să încerce fertilizarea in vitro, pentru a-și putea strânge în brațe primul ei copil. Aceasta a avut nevoie de ovule și de spermă, de la donatori anonimi, care i-au fost implantate.

Într-un final, Adriana Iliescu a rămas gravidă cu Eliza, care acum a ajuns la vârsta de 15 ani și este deja la liceu.

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși ceva se întâmpla, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro și care este și nașul fetiței” a povestit fosta profesoară.

Din ce trăiesc Adriana Iliescu și Eliza

Adriana Iliescu și Eliza trăiesc din pensia fostei profesoare, de 2.000 de lei. La aceștia se adaugă și alocația Elizei și bursa de merit pe care o primește de la școală,

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm! Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim.

Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, a declarat fosta profesoară.

Loading...