Redactia.ro
Home » Monden » Din ce trăiesc, de fapt, Adriana şi Eliza Iliescu? Câţi bani îi îi intră în casă celei mai bătrâne mame din România

Din ce trăiesc, de fapt, Adriana şi Eliza Iliescu? Câţi bani îi îi intră în casă celei mai bătrâne mame din România

Cu se scrie corect odată sau o dată?

Adriana Iliescu devenea, în urmă cu câțiva ani, cea mai faimoasă femeie din România, după ce a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru că a devenit cea mai în vârstă femeie din lume care a reușit să dea naștere unui copil. Acum, Eliza va împlini 16 ani, în timp ce mama ei are 82.

Din ce trăiesc lunar Adriana liescu și fiica ei

Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România, va împlini în curând vârsta de 16 ani. Aceasta este în clasa a IX-a, la Liceul Dimitrie Paciurea din București. Mama ei, în schimb, are vârsta de 82 de ani. Cele două se descurcă destul de greu cu banii, pentru că au la dispoziție doar pensia de profesoară pe care Adriana Iliescu o primește. Aceasta era până de curând 2.000 de lei, dar odată cu creșterile de pensii, este posibil ca cea mai vârstnică mamă să aibă în plus 300 de lei.

Eliza este bursieră, astfel că în casa lor mai intră și suma de 200-300 de lei, atât cât primește un elev care învață bine.

Conflicte între Eliza și mama ei, Adriana Iliescu

Între cele două au început deja conflictele, cauza fiind diferența de generații foarte mare, pentru că au concepții diferite despre viață, așa cum povestesc apropiații.

„Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescență. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală.

Mama ei, însă, nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie”, au mărturisit surse apropiate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: