Redactia.ro
Home » Știri » Vestea tristă despre Adriana Iliescu! Femeia are o fiică adolescentă

Vestea tristă despre Adriana Iliescu! Femeia are o fiică adolescentă

Adrian Iliescu

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a pierdut un proces cu rudele sale și riscă să fie executată silit. La cei 82 de ani, femeia este nevoită să plătească bani din propria pensie pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea.

Adriana Iliescu a pierdut un proces

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România trece prin clipe din ce, în ce. mai grele. A pierdut un proces cu rudele sale, pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea, iar acum riscă să fie executată silit. Astfel este nevoită să plătească din pensia sa, suma de 1500 de lei, la care se adaugă și costurile executării silite. În consecință, femeia a mers la judecătorie și a depus contestație.

Adriana Iliescu luptă pentru fiica ei, Eliza

Adriana Iliescu este o mamă luptătoare la cei 82 de ani și vrea cu tot dinadinsul să îi asigure Elizei un trai bun și să-i lase moștenire bunurile sale. Motivul pentru care Adriana Iliescu nu vrea să renunțe sub nicio formă la moștenirea de la Bălcești este pentru că își dorește să i-o lase Elizei: ”Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi șe eu să nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu ceva vreme.

Adriana Iliescu mai deține două apartamente în Capitală, care îi vor rămâne tot Elizei.

Moștenirea din Bălcești

În urmă cu 16 ani,  Adriana Iliescu a moștenit o casă și o curte de la părinți. Doar că rudele sale au vândut nu doar terenul vecin, ci și o parte din pământul care făcea legătura între casa ei și drumul principal din Bălcești. Adriana Iliescu și-a dat la acel moment rudele respective în judecată, dat fiind că i-a fost afectat dreptul la proprietate. Din păcate, Adriana Iliescu a pierdut toate procesele, nu mai are drept de apel și este nevoită să plătească și cheltuieli de judecată. Ultima decizie a fost, din nou, atacată.

O naștere care a făcut înconjurul lumii și un ”miracol” medical controversat

Povestea acestei nașteri care a făcut înconjurul lumii începuse, de fapt, cu 9 ani în urmă, atunci când Adriana Iliescu început să facă tratament, la diferite clinici din țară, pentru a rămâne însărcinată. Cel care a reușit ”miracolul” a fost doctorul Bogdan Marinescu, de la Spitalul ”Panait Sârbu” din București. Adriana Iliescu a avut o sarcină gamelară, numai că sora geamănă a Elizei a murit înainte de naștere. Eliza Maria Bogdana s-a născut prin cezariană și a cântărit 1,4 kg, fiind dusă la Secția de Terapie Intensivă și rămânând în spital încă șase săptămâni.

În decembrie 2004, Adriana Iliescu a acordat un interviu unui post de televiziune și a declarat că: ”şi-a dorit întotdeauna să devină mamă, dar nu a reuşit niciodată să rămână gravidă pe cale naturală”Mama Elizei a mai spus atunci că ”este optimistă în ceea ce priveşte viitorul ei ca mamă”, menționând că provine ”dintr-o familie longevivă”.

Această poveste de viață a dat naștere și unor controverse îndelungate referitoare la inseminarea artificală după o anumită vârstă, părerile fiind împărțite, iar corectitudinea unui astfel de demers, din punct de vedere etic, fiind pusă – de multe ori – sub semnul întrebării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: